Öne Çıkanlar Beykoz vali Bişi kentsel dönüşüm istifa

AYASML Hemşirelik Alanına 48 öğrenci alınacak.
12.07.2012 Tarihli ve 28351 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan, Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşlarının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararname ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun'un 23.maddesi ile Hemşirelik Kanununa aşağıdaki Geçici 3.madde eklenmiştir.

GEÇİCİ MADDE 3 ;
Üniversitelerin hemşirelik programlarında ülke ihtiyacını karşılayacak yeterli kontenjanlar oluşturulmak üzere bu maddenin yürürlüğe girdiği tarihten itibaren 5 yıl süre ile sağlık meslek liselerinin hemşirelik programlarına öğrenci alınmasına devam olunur ve bu programlardan mezun olanlara hemşire unvanı verilir. Buna göre, Anadolu sağlık meslek liseleri bünyesinde faaliyet göstermekte olan Hemşirelik Alanına öğrenci alınacaktır.

İlçemiz Şalpazarı Ayten Yılmaz Anadolu Sağlık Meslek Lisesine Hemşirelik Alanına 48 öğrenci alınacaktır. Okulumuzun 2012 Ortaöğretim Kurumlarına Geçiş Sistemi (OGES) Tercih Listesinde Tercih kodu: 31972'dir ve bu yıl sadece Hemşirelik Alanına Öğrenci Alınacaktır. Tercihler 1 Ağustos'ta Başlayacaktır.
Şalpazarlı Hemşehrilerimize duyurulur.



banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.