Öne Çıkanlar Güner Cengiz Şalpazarı çelige obası Murat Sefa Demiryürek Şehit yakınları ve gaziler

Sayvançatak ile Akçiriş hısım oldu

9 Temmuz 2011 Cumartesi günü Şalpazarı’nda İlköğretim Okulu Bahçesi’nde yapılacak düğünle dünya evine girecek olan Fatma ve Erhan, Şalpazarı’ndaki düğüne gelemeyecek olanlar için kına düğününü İstanbul’da yapmayı tercih ettiler. 

Günlerden cuma olması nedeniyle salona biraz gecikmeli gelebilen davetliler, ilerleyen dakikalarda salonun tamamına yakınını doldurdular ve genç çifti mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar. 

Şalpazarı Haber olarak Fatma ve Erhan kardeşlerimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz.








 

 

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ercan ÇÖMEZ 13 yıl önce

Öncelikle genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dilerim. Ali dayının Eşinin adı da Fatma. Oğulları da babalarının izinden gidiyor. Zaten Fatma gelinlere de bir Fatma Kaynana yakışır :)

Avatar
ersin kaya 13 yıl önce

Alı dayının dığer gelını de bızım mahalleden fatma . ıkı fatma bır evde gelın...tesadufun de boylesı...allah gademlı etsın alı dayı...