Öne Çıkanlar istanbul Siyaset Harun Demir Sinlice Hasan Keskin

Ataman ve Erdoğan Ailelerinin mutlu günü


İlçemiz Karakaya Köyü'nden Güner ve Güngör Ataman'ın oğlu İsmail ile Bolu Mengen'li Arife ve Kamil Erdoğan’ın kızı Ayşe bu akşam Beşikdüzü Belediyesine ait Beşikdüzü Dilek taşı Tatil Köyü Plajında yapılan muhteşem düğün ile dünya evine girdiler.

Yapılan düğün töreni'ne Güngör Ataman'ın koruma amirliğini yağtığı, Bir dönem TBMM Başkanlığı görevinde de bulunan Köksal Toptan da katıldı.

Düğün törenine katılanlar arasında; Eski TBMM Başkanı Zonguldak Milletvekili  Köksal Toptan, Trabzon Emniyet Müdürü Ertan Yavaş, Trabzon Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Av. Nevzat Çabuk, Geyikli Belediye Başkanı Muzaffer Türkmen, Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz, Eski Şalpazarı Belediye Başkanı Mehmet Muhcu, Ak Parti Yönetim kurulu üyesi Birgül Yılmaz, Ak Parti Eynesil İlçe Başkanı Av. İbrahim Topal, Ak Parti Beşikdüzü İlçe Başkanı ve İl genel Meclis üyesi Harun Demirci, Şalpazarı Ak Parti İlçe Başkanı Metin Günay, Şalpazarı Ak Parti ilçe Başkan Yardımcısı Fatih Yılmaz, Şalpazarı CHP İlçe Başkanı Ünal Özen, Şalpazarı İl Genel Meclis üyesi Hüsnü Kaya, Ahmet Yüksel Gülay, Sis-Der Dernek Başkanı Abdullah Gülay, Trabzon MHP İl Başkan Yardımcısı Refik Kurukuz, İş adamlarımızdan Necati Tokul, Mal Müdürü Ahmet Kandil, Vakfıkebir İHL Müdürü Sezgin Özdin, Şalpazarı İHL Müdürü Ahmet Karaçoban, Şalpazarı Belediye Başkan Aday Adayı Necati Selvitop, Köy ve Mahalle Muhtarları ile çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Düğün töreninde Adnan Yılmaz, Sait Uçar, Sebahattin Yanık, ve konuk sanatçı olarak Genç yetenek Neşe Başkan ile Yamaç sahne aldılar.

Davetli profili ve sanatçı zenginliğiyle bir dernek gecesi ya da festival ihtişamında geçen düğünde katılanlar geç saatlere kadar doyasıya eğlendiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Necati Selvitop 11 yıl önce

Dugun çok güzeldi katılımcılar Ust Duzey Gungor Ataman kardesimin farkı bu gurur kaynağımız kardesim Gungor Atamanı tebrik ediyorum bizi halkimizla buluşturdu çiftimize de ömür boyu mutluluklar temenni ediyorum bu Guzel fotograflardan ve yaptıgı haberlerden dolayıda Salpazari Haberi kutluyorum saygılarımla Necati Selvitop Salpazari Ak Parti Den belediye Baskani aday adayı