Öne Çıkanlar Bişi kentsel dönüşüm gübre Mustafa Özdemir Muhammet Metin

Turgut Kahraman güven tazeledi
Merkezi Trabozn'da bulunan Trabzon Şalpazarılılar Yardımlaşma Kültür ve Dayanışma Derneği’nin Olağan Genel Kurul Toplantısı 13.03.2016 pazar günü Dernek Merkezinde gerçekleştirildi.

Divan Başkanlığını Geyikli Belediyesi eski Başkanı Muzaffer Türkmen’in yaptığı olağan genel kurul toplantısına, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Murat Topkara, Şalpazarı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Karaçoban, Trabzon Şalpazarılılar Derneği eski Başkanı Mehmet Öngöz ve Dernek üyeleri katıldılar.

Yapılan tüzük değişikliklerinden sonra yapılan seçim sonucu, mevcut başkan Turgut Kahraman tekrar Dernek Başkanlığına seçildi.

Dernek faaliyetleri ve bütçe gelir giderleri hakkında dernek üyelerine ve vatandaşlara bilgiler veren, Dernek Başkanı Turgut Kahraman yaptığı açıklamalarda; 

''Göreve geldiğimiz günden bu yana, Dernek kasasını, geçen dönmeden bir sonraki döneme artı bütçe ile bıraktıklarını belirten Başkan Kahraman, Dernek binası ile ilgili de; Trabzon Şalpazarlılar derneği olarak göreve geldiğim günde söylemiş oldum dernek binası satın alma sözümüzü her zaman yerine getirmek için hazır olduklarını fakat bunun için uygun bir bina bulamadıklarını söyledi. Eğer sizlerde bize yardımcı olursanız uygun bir bina bulup bizleri bilgilendirirseniz satın alma işini hızlandırmış ve biran önce mülkiyeti bize ait olan bir derneğe kavuşmuş oluruz'' dedi.

Av. Nevzat Çabuk'da yaptığı açıklamada; ''Şalpazarının son zamanlarda basında çıkan olumsuz haberlerle ilgili eleştirilerde bulundu. Şalpazarı’nın dışarıda sıkıntılı bir ilçe gibi gösteriliyor. Bunun olumlu bir davranış olmadığını söyledi. Bu konularda birazdaha hoş görülü ve esnek olmamız gerektiyor'' dedi.

Çabuk konuşmasının devamında önerilerdede bulundu; ''Şalpazarı Derneğinin dernekçilik bazında güzel faaliyetlerde bulunduğunu ama bunların yanı sıra derneğimizin öncülüğünde piknik faaliyetleride düzenleyerek insanların bir araya gelip kaynaşması gerktiğini belirten Çabuk, son olarak Dernek seçimi ve Genel Kurul toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum'' dedi.

Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız'da yaptığı açıklamalarda; Derneğimizin Genel Kurulunun Hayırlara vesile olmasını, seçilen arkadaşlarımızın ve yönetim kurulunun hayırlı görevler yapmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum.
 
Şalpazarı Belediye Başkanı olarak sizlerle burda beraber olmaktan mutluluk duyuyorum. ''Şalpazarı artık kabuğunu kırdı diyoruz. İstanbul’da ,Ankara’da, İzmie’de, Bursa’da, Samsun’da ve Almanya’da derneklerimiz var. Ve bu derneklerimizin güzel faaliyetler içinde. Gurbetteki insanları bir araya toplayarak birlik ve beraberliği sağlıyorlar. Bende Şalpazarı Belediye Başkanı olarak derneklerimizin herzaman yanında olduğumu belirtmek isterim dedi.

Şalpazarı’nın birliğe beraberliğe ihtiyacı var. İstanbulda Üsküdar Belediye Başkanımız Av. Hilmi Türkmen’e fiili bir saldırıda bulunuldu. Bizim bu olay karşısında birlik ve beraberlik içinde olmamız gerektiğini başkanımızın her zaman yanında olmamız gerek. Şalpazar'lılar olarak bizler siyasi kimliklerimizi, hırslarımızı, egolarımızı, Şalpazarı için bir kenara bırakıp üst kimliğimiz'in Şalpazarı olması gerkiyor. Eğer bizim üst Kimliğimiz Şalpazarı olursa bizler ilçe olarak bir yerlere, üst mevkilere geliriz. Bizler sorunlarımızı kendi aramızda konuşmalıyız. Ama sokağa çıktığımız zaman birlik ve beraberlik içinde tek yumruk olmalıyız'' dedi.

Kurukız son olarak dernekçiliğn zor bir görev olduğunu, Dernek başkanı'nın Ailesinden Sosyal hayatından vazgeçtiğini maddi manevi bir çıkarının olmadığını söyledi.
 
YENİ YÖNETİM KURULU LİSTESİ (ASİL)
 1.Turgut Kahraman
 2.Murat Topkara
 3.Mehmet Demirtürk
 4.Cemal Akdeniz
 5.Mustafa Çömez
 6.Murat Günay
 7.Tamer Türkmen
 8.Mustafa Karagöz
 9.Mehmat Ataman
10.Erhan Yavuz
11.Şenol Günay
12.Rıza Çalık









Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.