Öne Çıkanlar Şalpazarı Sisdağı ŞALFED Kadırga Ağasar

''Trabzon Tanıtım Günleri'' Başladı.
Her yıl geleneksel olarak Trabzon Dernekleri Federasyonu (TDF) tarafından İstanbul-Feshane de düzenlenen Trabzon’un Fethinin 554. Yıldönümü Kutlamaları ve ''Trabzon Tanıtım Günleri'' yapılan açılışla start aldı.
6 Aralık akşamına kadar devam edecek olan ''Trabzon Tanıtım Günleri'' etkinliklerinde, her etkinlikte olduğu gibi yine gurbetteki Trabzonluları yalnız bırakmayan başta Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyeler'in hemşehrileri için özel olarak hazırladığı standlarda Trabzon’u tanıtıcı ürünlerle Trabzonluları buluşturuyor.

İlçemiz Şalpazarını temsilen Şalpazarı Halk Eğitim Müdürü Temel Dural ile  Şalpazarı Belediyesi Satın Alma Sorumlusu Fatih Kandil bulunuyor. Belediye Başkanı Refik Kurukız amcasını kaybettiği için, Şalpazarı Kaymakamı Cafer Sönmez ise Antalya'da seminerde olduğu için resmi açılışa katılamadılar. Cafer Sönmez'in cumartesi ya da pazar günü Feshane'ye gelmesi ve Şalpazarı standını ziyaret etmesi bekleniyor.
Ayrıca Büyükşehir Belediyesi’nin Trabzon’un tanıtımı için hazırladığı Temel maskotu da ilk kez bu etkinliklerde kamuoyuna sunuldu. Vatandaşlar yoğun ilgi gösterdikleri Temel maskotuyla fotoğraf çekilebilmek için sıraya girdi. 

 6 Aralık akşamına kadar devam edecek olan etkinliklerin sona kadar İstanbul’da, Trabzonlular ile buluşmayı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Halit Ayarcı 8 yıl önce

Trabzon Dernekler Federasyonu ile görüştüm. Feshane ile sözleşme yapmışlar. Bir de RuAn Fuarcılıkla anlaşmışlar.

Feshane ile yapılan sözleşmeyi gördüm. Gayet açık ve net. Trabzonlular mağdur olduysa bunun müsebbibi, sözleşmeye riayet etmeyen federasyon ve usülsüz stant satışı yapan fuar şirketi RuAn'dır.

Bundan sonraki etkinliklerde feshane veya başka bir yer olabilir, doğrudan ilgili kurum muhatap alınmalıdır, ajanslara iş verilmemeli, Trabzonlunun emeği zayi edilmemelidir.



Selam ve sevgilerimle,


Bize her yer Trabzon...