Öne Çıkanlar Şalpazarı Ağasar Sisdağı Kadırga derneği

Beşikdüzü ASML Eski Mezunları için etkinlik düzenledi.


Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Okul Müdürü Mustafa Demir, yaptığı açılış konuşmasında, “Bir aile olduğumuzun en güzel kanıtı bugün buradaki birlikteliğimizdir. İlk mezunlarının 1996 yılında veren okulumuzun 1.mezunlar buluşmasını düzenliyoruz. Okulumuzdan mezun olan öğrencilerimizin tamamı fırsat bulduklarında okulumuzu ziyaret edip bizleri ve okulumuzu unutmadıklarını göstermektedirler. Ülkemizin her bölgesinde ve en ağır şartlarda, en zor görevleri başarı ile yapabilecek bilgi birikimi ve donanıma sahip olarak yetişerek okulumuzdan mezun olan öğrencilerimizin tamamı, sağlık kurum ve kuruluşlarında beklemeden görev almakta ilçemize ekonomik anlamda da büyük katkılar sağlamaktadırlar.”dedi.




Beşikdüzü Kaymakam'ı Alaattin Aktaş'da yaptığı konuşmada, “ Bugün hem hemşireler günümüz, hem de okulumuzun mezunları için tertip ettiği ilk mezunlar günümüzün hayırlı-uğurlu olmasını diliyorum. Bu mesleğe dair çok şeyler söylendi. Hayatın gerçeklerini de bilmek lazım. Hayatta herkes bu işe hangi gözle bakıyor onu görmek lazım. İşte o gözlerin yanılmadığı yer sağlık meslek lisesidir” dedi.  Daha sonra okul korosu tarafından okunan türkülerden sonra okul bahçesinde okulun kız folklor ekibi bir gösteri sundu. Ardından sanatçı İlker Özdemir’in konseri ile program sona erdi. Ayrıca programın son bölümünde katılımcılara yemek ikramında bulunuldu.

Etkinliğe Katılanlar arsında; Beşikdüzü Kaymakamı Alaatin Aktaş, Garnizon Komutanı İsmail Pınar, Belediye Başkanı Ramis Uzun, Şalpazarı Milli Eğitim Müdürü İrfan Ertav, Beşikdüzü Milli Eğitim Müdür Vekili Fadime Cüre, Şalpazarı AYASML Müdürü Nurşen Demir, SİSDER Başkanı Abdullah Gülay, İl Genel Meclisi üyeleri Harun Demirci, Ali Rıza Sezgin, siyasiler, daire amirleri, eski mezunlar, veliler ve öğrenciler katıldılar.











banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.