Öne Çıkanlar kontenjan Mevsimlik işçi

Üzümözü Köyünden Polis Memuru Şenel Çakır vefat etti.
Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir'in korumalığını yapan Şalpazarı Üzümözü Köyü nufusuna kayıtlı Polis memur'u Şenel Çakır (40)  (İsmail Çakır'ın oğlu) geçirdidiği trafik kazası sonucu 11 Saatlik yaşam mücadelesini kaybetti.


 Eskişehir Valisi Kadir Koçdemir, şoförü Sedat Erdem ve koruması Şener Çakır'ın da içinde bulunduğu makam aracı, gece 02.00 sıralarında Mahmudiye kavşağında Yalçın Bilge idaresinde 51 EC 776 plakalı kamyona seyir halindeyken arkadan çarptı. Kazada yaralanan Vali Kadir Koçdemir, Eskişehir Devlet Hastanesi Beyin Cerrahi bölümüne kaldırıldı. Vali Koçdemir ve şoförü Sedat Erdem'in sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin Cerrahi Bölümü'ne kaldırılan koruması Şener Çakır ise hayatını kaybetti.

45 Dakika yaşama döndürülmeye çalıştı.
Kaza sonrası saat 03.30 sıralarında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne getirilen koruma memuru Şenel Çakır’ın kafa kaidesinde ve yüz çene bölgesinde çok parçalı kırıkları ve beyin içerisinde kanama tespit edildi. Acil serviste yapılan müdahale sonrası yoğun bakıma alınan Çakır’ın ameliyatını gerçekleştiren Prof. Dr. Ali Aslantaş, “Hasta son derece ciddi olarak komo puanı 3 olarak geldi. Bu puan bir insanın başına gelebilecek en ağır darbe şiddeti demektir.” dedi.

Koruma memuru Şenel’in saat 14.45 sıralarında solunum fonksiyonlarını kaybettiği ve doktorlar tarafından acil müdahalede bulunulduğu öğrenildi. Yaklaşık 45 dakika süren hayata döndürme çalışmalarına polis memuru Şenel cevap vermeyince saat 15.30’da hayatını kaybetti. Yaşamını yitiren Şenel Çakır cenazesinin yarın (15.12.2012) Üzümözü Köyü`nde toprağa verileceği öğrenildi.

Şenel Çakır'a Allah'tan rahmet acılı ailesine ve ykınlarına başsağlığı dileriz..
Şalpazarı Haber Ekibi.




banner124

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.