Öne Çıkanlar MİS kasımağzı Muzaffer Durmuş Şalpazarı BBP

Üzümözü köyünde Yılmaz Özen vefat etti.

Yakalanmış olduğu akciğer kanserine yenik düşen Üzümözü köyünden Necip Özen’in oğlu Yılmaz Özen 52 yaşında aramızdan ayrıldı. Bir yıldır amansız hastalığın pençesinde boğuşan Yılmaz Özen bu gece saat 02.oo sıralarında Trabzon’da kendi evinde hayata gözlerini yumdu. 

21.11.2011 pazartesi ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Cıruğun Değirmen yanı adıyla bilinen mevkiide bulunan aile kabristanlığına defnedildi. 

Yılmaz Özen’in genç yaşta hayatını kaybetmesinin de etkisiyle son zamanlarda yaşanan en kalabalık köy cenazesi olduğu gözlendi. Cenaze namazını Şalpazarı ilçe müftüsü Abdurrahman Küçük kıldırdı. 

Cenazeye Şalpazarı belediye başkan vekili Muhammet Sağlam, Beşikdüzü belediye başkanı Ramis Uzun, Geyikli belediye başkanı Muzaffer Türkmen, Geyikli eski belediye başkanı Ahmet Yüksel Gülay, çevre il ve ilçelerde görev yapan çok sayıda köylüsü, ayrıca Trabzon’da ikamet ettiği için de Trabzon Şalpazarlılar Derneği’nin çok sayıda mensubu katıldı.

 




Haber ve fotoğraflar: Mustafa Özcan




banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa KILIÇ 12 yıl önce

merhum yılmaz beye Allah'dan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dilerim..mekanı cennet olur inşallah..