Öne Çıkanlar Ekrem Cinkaya Çelige Deniz Seki Tuzla Belediyesi Hilmi Türkmen

Trafik kazasında hayatını kaybetti

Alınan bilgiye göre Yalova’dan Bursa istikametine doğru seyir halinde olan bir otomobil önüne çıkan bir köpeğe çarptıktan sonra kontrolden çıkıp bariyerlere çarptı. Kaza yapan aracı farkeden Sedat Bektaş yanındaki arkadaşı Mustafa Demirtaş ile birlikte kaza yapan araca yardım etmek için durdu. Ve otomobilden inen Sedat Bektaş, elinde telefon ışığı ile akan trafiği uyardığı esnada aynı araçtan bulunan Mustafa Demirtaş'ta kaza yapan araçdakilere yardım etmek için araca yöneldi. Bu esnada Yalova istikametinden Bursa istikametine doğru gitmekte olan 06 FL 4885 plakalı otomobil kaza yapan araca çarptı. Araçtakilere yardım etmeye çalışan Mustafa Demirtaş çarpmanın şiddeti ile yere savrularak yaralandı. 

Kazayı farkeden vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 acil sağlık ekiplerince Yalova devlet hastanesine kaldırılan Mustafa Demirtaş yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri kaza yapan araca çarpan otomobilin sürücüsünü gözaltına alırken, jandarma ve savcılık kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Kazayı haber alan Mustafa Demirtaş’ın Orhangazi’deki yakınları hastaneye koştu. Hayatını kaybeden Demirtaş’ın cenazesi savcının incelemesinin ardından ikamet ettiği İstanbul Sancaktepe’ye gönderildi.

Mustafa Demirtaş’ın cenazesi Şalpazarı'na götürülerek Dereköy Mahallesi'nde toprağa verileceği kaydedildi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.