Öne Çıkanlar Refik Kurukız Hilmi Türkmen Yattara Şalpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Necmi Kandil

Sancaktepe'de trafik kazası...


Sancaktepe’de ikamet eden Gökçeköy sakinlerinden Yaşar Akkur'un (Bebeğen Yaşar) oğlu Samet Akkur ve Dereköy Mahallesi sakinlerinden Mustafa Demir'in oğlu Yusuf Demir'in kullandığı otomobilin kırmızı ışıkta duran bir kamyonete arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında, otomobilde bulunan Samet Akkur olay yerinde can verdi.

Eski Ankara caddesi üzerinde saat 15.00 sıralarında meydana gelen kaza alınan bilgiye göre şöyle gelişti: 

Cadde üzerine seyir halindeki 34 Y 2007 plakalı Yusuf Demir (20) kullandığı otomobil kırmızı ışıkta önünde duran Muhsin Bilgili’nin kullandığı kamyonete arkadan çarptı. Kamyonet de çarpmanın etkisiyle hareket ederek önündeki 34 VK 2249 plakalı Selami Arslan’ın kullandığı kamyona arkadan vurdu.

Kazanın ardından kamyonete çarpan otomobil demir yığını haline gelirken, otomobilin önünde oturan Samet Akkur (22) olay yerinde can verdi.

Ağır şekilde yaralanan sürücü Yusuf Demir de olay yerine gelen ambulansa konularak Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yusuf Demir'in sağlık durumu iyi olduğu belirtildi.














Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cem halklar 11 yıl önce

dualarım seninle samet kardeşim,
mekanın cennet olsun,
birlikte aynı iş yerinde çalışmıştık,
cem abi diye seslenişin hala kulaklarımda,
seni hiç unutmayacağım ve dularımı esirgemeyeceğim
rahat uyu kardeşim,
mekanın cennet olsun...

Avatar
sarı 12 yıl önce

yokluğuna alışmak o kadar zor ki her gün açıp bu habere bakıyorum kabullen artık o yok diye.Ama olmuyor işte bir acı ki içimde ki kimse anlayamaz ve nedense sebebini bilmediğim bi umutt.. olsun sen gelmesende ben geleceğim yanına zamanını bilemesemde elbet geleceğim .Allah mekanını cennet etsin .

Avatar
ibrahim muhcu 12 yıl önce

ölen kardeşimize allahtan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyorum.allah sabırlar versin.

Avatar
Mustafa Çolak 12 yıl önce

Ölen kardeşime Allahtan rahmet diliyor Anne babasına ve yakınlarına başsağlı diliyorum. Ayrıca yaralı kardeşimizede Allah şifalar versin.

Avatar
Ömer Aydan 12 yıl önce

ALLAH rahmetini bol makamını cennet etsin kederli ailesine baş sağlığı diliyorum ALLAH sabırlık versin amin

Avatar
Haydar Hüseyinoğlu 12 yıl önce

allah rahmet etsin ailesine baş sağlığı dilerim

Avatar
Kemal Yılmaz. 12 yıl önce

Allah rahmet eylesin, acılı ailesine ve sevenlerine başsağlığı dilerim.

Avatar
Erol Yanık 12 yıl önce

Değerli dostum,Yaşar abiminin acısını paylaşıyor,hayatının baharında vefat eden evladına rahmetler dilyor,yakınlarına sabır ve metanetler niyaz ediyorum