Öne Çıkanlar sel baskını Yılmaz Kara yüksek fiyat Aydoğan Karabayır Akçaabat

Sancaktepe'de keşkekli iftar

Ağasar Şalpazarlılar Sancaktepe Kültür ve Yardımlaşma Derneği, dernek merkezinin bulunduğu muhitte bir iftar daveti düzenledi. Sokak iftarına dönüşen ve ayrılan 1400 kişilik kapasitenin tamamının dolduğu görülen davette mükemmel organizasyon gözden kaçmadı ve büyük takdir topladı. İftardaki keşkek ikramı da daveti farklı kılan bir başka uygulama oldu.

 

Davete AK Parti Genel Başkan yardımcısı Süleyman Soylu’nun baş danışmanı Harun Hınız, ŞALFED Başkanı Semih Durmuş, İstanbul Trabzon Federasyonu başkan yardımcısı ve ŞALFED eski başkanı Harun Özdemir, Sinlice Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Erata, Dereköylüler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Kabil Yolcuoğlu, Dumangöz İnşaat’ın yönetim kurulu başkanı Metin Dumangöz ve dernek üyeleriyle mahalle sakinleri katıldılar.

 

İftar sonrası dernek Şalpazarı eski belediye başkanı Mehmet Muhçu da geldi ve davetliler çay eşliğinde uzun süre sohbet ettiler. 

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasan kanbut 10 yıl önce

iftara katılan herkese çok teşekkürler allah herkesin hayrını kabul etsin emeği olan herkese çok teşekkürler