Öne Çıkanlar Şalpazarı Yusuf Usta Binali Yıldırım Zehra Sayal yangın

Samsun'da Trafik Kazası

İlçemiz Şalpazarı'ndan Samsun’a gelin almaya gidenlerin içinde bulunduğu otomobilin yoldan çıkıp başka bir araca çarparak yol ortasına devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, yaralanan 4 kişiden 1'i hayatını kaybetti.

Kuzuluk Köyü Muhtarı Eyüp Ayaz'dan aldığımız bilgiye göre, Kaza, Tekkeköy ilçesi Samsun-Ordu karayolu Gelemen mevkiinde meydana geldi.

2 Araçla Samsun’un 19 Mayıs ilçesine gelin almaya giderken önlerinde giden ve içinde Tuncay Oğuzoğlu (29) idaresindeki 61 AY 091 plakalı otomobil, Ordu yönünden Samsun istikametine seyir ederken, önlerine aniden çıkan bir arca çarpmamak için direksiyon hakimiyetinin kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak orta refüj'e çarparak takla attığını, karşı şeride geçip Burhan Güner idaresindeki 06 YPC 79 plakalı otomobilin sol arka lastiğine çarpıp yol ortasına devrildi.


Muhtar Eyüp Ayaz kazayı sonrdan farkettiklerini ve kendilerinin dönük kaza mahalline geldiklerinde, kazada yarlanan otomobil sürücüsü Tuncay Oğuzoğlu ile otomobilde bulunan Sevim Yavuz (30), Adem Oğuzoğlu (24) ve 4 yaşındaki Atakan Oğuzoğlu ve Sevim Yavuz (30) ambulansla Samsun’da bulunan hastanelere kaldırldıkalrını söyledi.

Hastahaneye vardıklarında, kazada durumu ağar olan Sevim Yavuz ameliyata alındığını ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiğini söyledi.

Eyüp Ayaz, Samsun’un 19 Mayıs ilçesindeki kız evinde yapılan kına düğününe katılıp gece gelini de alıp Şalpazarı'na geri döneceklerini söyledi.







Foto:İHA







banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ayse Dursun 10 yıl önce

Çok çok üzüldüm kardeşimi orda görmek dahada üzüyo insani Rabbim hepsinin yardimcisi olsun sabir versin dayanma gücü versin inşallah Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun..