Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Ağasar Goşkinu Melisa beton mikseri ucuruma uctu

Şalpazarı'nda  Şehit Acısı
Gümüşhane’de yol kontrolü yapılan sırada bir aracı durdurmak isteyen polis memuru Olgun Gülay'a alkollü sürücünün kullandığı otomobil çarptı. Olayın ardından otomobil olay yerinden kaçarken, ağır yaralı polis memuru Gülay tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Edinilen bilgiye göre şehrin Trabzon istikametinden giriş noktası olan Özcan Mahallesi, Elmalı Caddesi üzerindeki polis güvenlik noktasında uygulama yapan polis memurlarından Olgun Gülay (46) saat 21.30 sıralarında bir aracı durdurmak istedi. Alo sohbet hatlarında sımsıcak anlar yaşamak için işte sizin için ayrılan özel anlar. Alo Sex Hattı sohbetlerini yapmak ve daha fazla uygun sohbet yapıp boşalmaları yaşayın.

Dur ihtarına uymayarak görevi başındaki polis memuruna çarpan ve çarpmanın etkisiyle Gülay’ı yaklaşık 40 metre uzağa fırlatan M.K idaresindeki 29 AK 111 plakalı otomobil, daha sonra olay yerinden kaçtı. Bunun üzerine teyakkuza geçen emniyet güçleri aracı ve sürücüsünü kovalamacanın ardından Süleymaniye mahallesinde kıskıvrak yakaladı.

Gözaltına alındı;
Kazanın ardından ağır yaralı olarak Gümüşhane Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan polis memuru Gülay, ilk müdahalenin ardından yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı. Tedaviye cevap vermeyen Gülay, saat 00.45’te hayatını kaybetti. Olayın ardından otomobil sürücüsü M.K ve otomobilde bulunan S.E gözaltına alındı.

Gümüşhane Devlet Hastanesine olayın ardından gelen Vali Okay Memiş, burada gazetecilere yaptığı açıklamada; “Saat 21.20’de şehrimizin Trabzon’dan giriş istikametinde sürekli yol kontrolü yaptığımız noktada alkollü bir şahsın kullandığı araç yol kontrolü yapan polis memuru arkadaşımıza çarparak ağır yaralanmasına sebep oldu. Polis memuru arkadaşımıza Gümüşhane Devlet Hastanesinde hemen müdahalede bulunuldu. Maalesef tüm yapılan tıbbi müdahalelere rağmen 00.45 gibi polis memurumuz Olgun Günay şehit oldu. Kurtaramadık polis memurumuzu. Her türlü müdahaleyi yapmış olmamıza rağmen. Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

3 Çocuk babası;
Polis memuru Gülay’ın görev şehidi olduğunu ifade eden Vali Memiş, “Maalesef acımız büyük. Böyle bir hadiseyle karşılaşmış olmaktan da ayrıca üzüntülüyüz. Bu konu hem adli hem idari yönden detaylarıyla ortaya çıkarılacak. Üzücü olan insanların alkollü bir şekilde araç kullanmaları, trafiğe çıkıp hem kendi can güvenliklerini hem de vatandaşlarımızın can güvenliklerini tehdit etmeleri. İlimiz çok fazla alkolün tüketildiği bir yer olmamasına rağmen böyle bir hadiseyle karşı karşıya kaldı. Polisimiz, Jandarmamız vatandaşlarımızın can ve mal emniyetini tesis etmek için 24 saat esasına göre görev yapıyorlar. Biz vatandaşlarımızın can ve mal emniyetini tesis eden bütün emniyet görevlilerimize tüm hemşehrilerimizden yardımlarını ve çok daha duyarlı olmalarını bekliyoruz. Bütün Gümüşhaneli hemşehrilerimden bunu özellikle istirham ediyorum. Denetimlerimiz bundan sonra da artarak devam edecek” diye konuştu.

Trabzon’un Şalpazarı ilçesi doğumlu olduğu ve Gümüşhane’de 2016 dan beri göre yaptığı öğrenilen 3 çocuk babası şehit polis memuru Gülay’ın cenazesi yapılacak resmi törenin ardından memleketi Trabzon,-Şalpazarı'na gönderilecek.
banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.