Öne Çıkanlar Şalpazarı Sisdağı vefat spor Tuzlaspor

 Remzi Cengiz Toprağa Verildi.
 Uzun zamandır rahatsız olan ve dün Saat 15.00 sularında 97 yaşında evinde vefat eden, Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz'in amcası Remzi Cengiz bugün Şalpazarı Merkez camisinde öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Kireç mahallesi aile kabristanlığında toprağa verildi. 

Cenaze törenine:
Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz. Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Eynesil Belediye Başkanı Coşkun Somuncuoğlu , Vakfıkebir Belediye Başkanı Hayri Birinci, Oğuz Belediye Başkanı Şakir Yenigün, Yeşilköy Belediye Başkanı Zülküf Dilli, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Nevzat Çabuk, İl Genel Meclis Üyeleri Murat Yılmaz , Hüsnü Kaya, Geyikli eski Belediye Başkanı Ahmet Yüksel Gülay, Şalpazarı Ak Parti İlçe Başkanı Metin Günay, MHP Trabzon İl Başkan Yardımcısı Refik Kurukız, Şalpazarı MHP İlçe Başkanı Hasan Karabayır, Şalpazarı daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.



banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SELİM ŞEKERCİ 11 yıl önce

ŞALPAZARIMIZIN EMEKTARI MERHUM REMZİ AMCAYA RAB BİM DEM RAHMET VE MAGFIRET DILIYORUM. YÜCE MEVLAM AİLESİNE SEVENLERİNE VE İLÇEMİZİN DEĞERLİ BELEDİYE BAŞKANI SAYIN FEHMİ CENGİZ BEYE BOL BOL SABIR VE METANET DİLİYORUM. AGASARIN BAŞI SAĞ OLSUN

Avatar
Kemal Gören 11 yıl önce

Allahin rahmeti uzerine olsun

Avatar
Mustafa Ecevit BULAN 11 yıl önce

Merhum Remzi amcaya CENABI HAK'tan rahmet tüm yakınlarına baş sağlığı dilerim.