Öne Çıkanlar Şalpazarı köy şalpazarı.agasar şalpazarı belediyesi. kültür bakanlığı. şalpazarı haber Şalpazarı Geyikli Mahallesi Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği

Pala Mehmet'i Kaybettik



Üzümözü köyü Sarahmatlı mahallesinden Pala Mehmet lakaplı Mehmet Takkaç tedavi gördüğü Trabzon Fatih Devlet Hastanesi’nde dün (26.01.2012 perşembe günü) saat 13 sularında 87 yaşında hayata gözlerini yumdu. Cenazesi bugün 27.01.2012 cuma namazının ardından Sarahmatlı mahallesinde bulunan Çiçeközü camisinde kalabalık bir halk topluluğunun katılımıyla son yolculuğuna uğurlandı.

 

Cenazeye katılım cuma gününe rastlaması ve aynı zamanda yurdumuzun bir çok bölgesinin aksine bölgemizde havaların gayet güzel olması nedeniyle yüksekti. Merhumun büyük oğlu Erzurum Atatürk Ünüversitesi’nde İngilizce öğretim görevlisi olan Mehmet Takkaç Üzümözü muhtarı Hasan Karadeniz’in yanında kravatlı olan) muhtar babalarının ani ölümüne çok üzüldüklerini belirtti.

 

Çocukları babalarının kendilerini uzun yıllar boyunca ustalıkla geçindirmeye çalıştığını ve rahatsızlanır rahatsızlanmaz iki gün içinde ölmesi karşısında Erzurum Atatürk Ünüversitesi’nde İngilizce öğretim görevlisi olan Mehmet Takkaç, Beşikdüzü’nde öğretmen olan Zeki Takkaç ve Çanakkale Orman İşletme Şefliği’nde çalışan Ali Takkaç üzüntülerinin büyük olduğunu bildirdiler.

 

Cenazede Üzümözü köyü merkez camii imamı Nihat Bektaş ve Şalpazarı kurs hocalarından Ali Uygur görev yaptılar.

 

Merhuma Allah’tan rahmet, kalanlara sabır ve taziye diliyoruz.

 





Haber ve fotoğraflar: Mustafa Özcan

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa KILIÇ 12 yıl önce

pala dayıya Allahdan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dilerimmekanı cennet olsun..