Öne Çıkanlar Mevsimlik işçi kontenjan Muhammet Ayaz Hüseyin Öngöz Belen

Osman Demirci Toprağa verildi.

Dün sabah Trabzon'daki evinde vefat eden Şalpazarı İHL emekli Müdürü Osman Demirci Güdün Köyü'de öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

23 Eylül 2011 tarihinde Şalpazarı İmam Hatip Lisesi’ne Müdür olarak atanan Osman Demirci, görev aldıktan kısa bir süre sonra mide kanseri hastalığına yakalanmıştı. Hastalığı dolayısıyle tedavisini sürdürmesi için görevinden ayrılmıştı.

Yakalndığı Miğde kanser'i hastalığı pençesinden kurtulamayarak dün (18.02.2103) 55 yaşında vefat eden Osman Demirci için Şalpazarı Merkez Cami avlusun'da bir cenaze töreni yapıldı.

Katılımın oldukçe yoğun olduğu cenaze törenine Trabzon Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç, Beşikdüzü Kaymakamı ve Şalpazarı Kaymakam Vekili Alaattin Aktaş, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz,  Şalpazarı İlçe Emniyet Amiri Ferda Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Ertav, Ak Parti Beşikdüzü İlçe Başkanı Harun Demirci, Ak Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Metin Günay, CHP Şalpazarı İlçe Başkanı Ünal Özen, İlçe okul Müdürleri, Öğretmenler, Öğrenciler, Muhtarlar, İlçe daire amirleri ve memurları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.