Öne Çıkanlar Fahri Durmuş Sahlep Osman Erdin Bahçesaray kürtün

Ömer Öztürk Trafik kazası geçirdi

Kabasakal mahallesinden İzmit Darıcada ikamet eden, Darıca Şalpazarlılar Eğitim Kültür Yardımlaşma Derneği eski başkanı Ömer Öztürk Ankara yakınlarında trafik kazası geçirdi.

Edinilen bilgiye göre Bu sabah  saatlerinde özel aracıyla Konya'ya hareket eden Ömer Öztürk, yanında bulunan eşi, iki çocuğu ve yiğeni ile Ankara'nın Karaman Kazan ilçesi yakınlarında trafik kazası geçirdi. Kazada yaralı olarak kurtulan 5 kişi 112 acil sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla çevre hastanelere kaldırıldı.

Son alınan bilgiye göre, Ömer Öztürk Ankara Şehir Hastahanesine, Oğuzhan Öztürk Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Fatma Şebnem Öztürk Gazi Üniveristesi Hastahanesine, Nazmiye ve Mete Öztürk ise Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. 

Kazada yaralanan hastalardan Ömer Öztürk'ün Eşi ve yiğeninin durumunu iyi olduğu diğer yaralılarda ise vücudunun çeşitli yerlerinde kırık ve çıkıklar olduğu belirtildi. 

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.