Öne Çıkanlar Yusuf Usta Trabzon Erol Yanık rekolte jest

Niyazi Çabuk toprağa verildi.
Dün tedavi gördüğü Trabzon Kaşüstü Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde vefat eden,  AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı Av. Nevzat Çabuk'un ağabeyi Niyazi Çabuk'un cenazesi İkindi namazına müteakiben gözyaşları arasında Simenli de toprağa verildi.

Cenazeye; Şalpazarı Kaymakamı Zihni Yıldızhan, AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar ve İl Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Murat Topkara, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Tuzla Belediye Başkan Yrd. Ahmet Çabuk, Şalpazarı Belediye Başkan Yrd. Hasan Karabayır, Şalpazarı İlçe Müftüsü Yılmaz Çelik, Şalpazarı eski belediye Başkanı Fehmi Cengiz, Geyikli Belediyesi eski başkanı Muzaffer Tükmen, Ak Parti Şalpazarı eski İlçe Başkanı Metin Günay, çok sayıda Dernek Başkanları ile Mahalle muhtarları ve vatandşlar katıldılar.

Simenli Camii'ndeki ikindi namazının ardından cenaze namazı hava muhalefeti nedeniyle Cami içinde kılındı. Cenaze şiddetli yağmur altında toprağa verildi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.