Öne Çıkanlar Çetrik Arif Çetin kalp Pelitçik Kazım Yılmaz

Mustafa Öğretmeni Sevenleri Yalnız Bırakmadı.


Van Erciş’te meydana 7.2’lik depremde hayatını kaybeden öğretmenlerden, ilçemize bağlı Turalıuşağı mahallesinden olan Mustafa Akgün’ün cenazesi bugün (25.10.2011 salı) Turalıuşağı mahallesindeki camide kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığına defnedildi.

Yirmi altı yaşında hayatını kaybeden öğretmenin cenaze töreni mahşeri bir kalabalığa sahne oldu. Mahallenin camii büyük olmasına rağmen cemaat sığmayınca cenazeye katılanlar çevrede bulunan evlerde namazı kıldılar.

Cenazeye Vakfıkebir kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramiz Uzun, Şalpazarı İlçe Emniyet Müdürü Murat Ersan, Şalpazarı İlçe Jandarma Komutanı Selahattin Ural, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı, Şalpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Ertav, siyasi parti temsilcileri, Şalpazarı ve civar köylerde görev yapan meslektaşı öğretmenler ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.









Haber: Mustafa Özcan

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
osman demir 13 yıl önce

Sayın MUSTAFA AKGÜN hocamıza ALLAH TAN rahmet ailesine ve yakınlarının ve hepimizin BAŞI SAĞOLSUN...