Öne Çıkanlar Necmi Kandil Ali Kandemir Avcılar dernegi abzon İli Şalpazarı İlçesi Sinlice Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Beykoz

Muhammet Çakır gözyaşlarıyla memlekete uğurlandı.
Yaklaşık bir yıldır pankreas kanseri nedeniyle dün tedavi gördüğü hastahanede vefat eden Muhammet (Mehmet) Çakır bugün Üsküdar-Kirazlıtepe merkez camiinde öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından memlekete uğurlandı. AK Parti Üsküdar Belediye Başkan adayı AV. Hilmi Türkmen, cenazeye katılanlardan helallik isteyerek dua ettirdi.

Muhammet (Mehmet) Çakır'ın cenazesi saat 14:00 sularında toprağa verilmek üzere memlekete götürüldü.

Muhammet (Mehmet) Çakır'ın cenazesi yarın (05.02.2014) Öğle namazına müteakiben Şalpazarı-Çamlıca Köyünde toprağa verilecek.

Yoğun bir katılımın olduğu cenaze törenine başta Üsküdar Belediye Başkan Adayı Av. Hilmi Türkmen, Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk, Dernek Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile İstanbul dışındaki çevre illerden dernek başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
osman albakan 10 yıl önce

Allah rahmet eylesin yakınlarının başı sağolsun