Öne Çıkanlar Şalpazarı Kermes TULAŞ Adem Yazıcı Şalpazarı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü

Merve Kara Gözyaşları arasında toprağa verildi.

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (Omü) Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü 4.sınıf öğrencisi Merve Kara, Dün akşam Omü Kurupelit Kampüsü'ndeki Kız Öğrenci Yurdu'nun 6. katındaki balkonundan düşerek, talihsiz bir şekilde hayatını kaybetmişti.

Merve Kara bu gün Cuma namazına müreakiben Pelitçik Köy Konağı Sosyal Tesis'i bahçede kılınan cenaze namazının ardından göz yaşları arasında toprağa verildi.

Katılımın yoğun  olduğu cenaze töreni'ne, Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz, Geyikli Belediye Başkanı Muzafer Türkmen, Belediye Başkan Aday Adayları,  Siyasi parti temsilcileri, Çok sayıda idare amirleri ve Samsun'dan gelen,  Merve Kara'nın Öğrenci arkadaşları ile çok sayıda vatandaşlar katıldılar.





















banner124
Anahtar Kelimeler:
ŞalpazarıMerve Kara
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
muhammet çalık 10 yıl önce

Allah rahmet eylesin.kederli ailesine başsağlığı dilerim.mekanı cennet olsun

Avatar
onur demirturk 10 yıl önce

ALLAH rahmet eylesin

Avatar
Belgin Kara yol 10 yıl önce

Mekani cenet olsun allaha aylesine sabir ve metanet versin