Öne Çıkanlar Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı MHP geyikli.şalpazarı Eğitim seti

Küplüce'de Doğancı iftarı

Doğancı Köyü Derneği, Küplüce’deki merkezinde bir iftar daveti düzenledi. Abdullah Kandil’in Kur’an tilavetiyle başlayan iftara ŞALFED Genel Başkanı Semih Durmuş, Dorukkiriş Köylüleri Derneği Başkanı Hüseyin Yamaç, Öztürk Mobilya’dan Mustafa Öztürk, Tokul Mobilya’dan Mustafa Tokul, Üçel Kuyumculuk’tan Muammer Çolak ve dernek üyeleri katıldılar.

 

Dernek Başkanı Mustafa Erdin, Kur’an tilavetinin hemen ardından iftar öncesi yaptığı kısa konuşmada davete icabet eden herkese teşekkür ederek Ramazan Bayramı’nda düzenlenecek Keşkek Şöleni’nin yine dernek merkezinde yapılacağını söyledi. Mustafa Erdin, özetle şöyle konuştu.

 

“Ramazan Bayramı’nda yapacağımız keşkek konusunda bu sene için “yukarıda mı yapalım yoksa burada mı?” diye kendi aramızda görüştük ve sonunda yine burada yapmaya karar verdik. Bu sene keşkeğimizi yine burada yapacağız. Bunun için de yardımlarınızı bekliyoruz.”

 

Mustafa Erdin, dernek olarak iftarı geçen sene hariç her yıl düzenlediklerini, bazen de resmi olarak dernek tarafından değil de dernek üyeleri tarafından iftar verildiğini bildirdi.

 

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Kirazlıtepe’de düzenlenen mahalle iftarında bulunduğu için protokol misafirleri müsaade isteyerek erken ayrıldılar ve Kirazlıtepe’ye çıktılar.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.