Öne Çıkanlar Şalpazarı Kermes Şalpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Engin Çırakoğlu Esat Kalay

Kirazlıtepe'de keşkek şöleni
Şalpazarı Dernekler Federasyonu'nun geleneksel bayramlaşma ve keşkek şöleni Üsküdar Kirazlıtepe'de bulunan Boğaziçi Yaşam Merkezi'nde düzenlendi. Arife gecesi sabaha kadar kazanlarda pişirilen keşkek sabah 9.oo'dan itibaren gelen misafirlere ikram edilmeye başlandı.
 
Şalpazarı Dernekler Federasyonu'na bağlı derneklerin İstanbul'da Samandıra, Tuzla ve Kirazlıtepe olmak üzere üç ayrı merkezde düzenlediği şölenin Kirazlıtepe'deki bölümüne Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen sponsor oldu. 
 
Şölene halkın katılımı üst düzeyde olurken, Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Üsküdar Eski Belediye Başkanı Mustafa Kara, Üsküdar Belediyesi Başkan yardımcısı Sedat Ayyıldız ve meclis üyeleriyle ŞALFED'e bağlı dernek başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
 
Yaşam Merkezi'ne gelen Hilmi Türkmen kısa bir süre bizzat misafirlere keşkek ikram etti. Daha sonra ŞALFED Başkanı Semih Durmuş kısa bir konuşma yaparak geleneksel şölen hakkında kısaca bilgi verdikten sonra başta Hilmi Türkmen olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti. Daha sonra mikrofona davet edilen Hilmi Türkmen aynı şölenin memlekette de düzenlendiğini ve dağıtılan keşkeğin çok kısa sürede tükendiğini, önümüzdeki günlerde eski başkan Mustafa Kara ile birlikte geçmiş yıllarda olduğu gibi yine yayla şenliklerine gideceklerini açıkladı. 
 
Daha sonra konuşan Mustafa Kara ve Mustafa Güler de Ramazan Bayramı ve keşkek şöleni hakkındaki duygu ve düşüncelerini açıklayarak, katılanlara teşekkür ettiler.
banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.