Öne Çıkanlar Trabzon ŞALFED Fahri Durmuş Hilmi Türkmen Hilmi Tğrkmen

Kadırga'da korkutan kaza!

Gümüşhane'nin Kürtün ilçesi sınırlarında bulunan Kadırga Yaylası'nda düzenlenen Otçu Şenliğine gelen seyyar satıcıya ait minibüsün frenleri tutmayınca yamaçtan hızla aşağıdaki yola düştü. Kazada biri ağır üç kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, eğimli yamaçta bulunan 61 AGG 757 plakalı minibüsün park yerini değiştirmeye çalışan seyyar satıcı M.O., bu sırada aracın freninin tutmaması sebebiyle yola düştü. O esnada yoldan geçen ve yurtdışından tatil için memleketlerine gelerek şenliğe katılan Nursima Dural (14), babaannesi Çiğdem Dural ve Dilek Özendi'ye (43) çarptı.

112 Acil Sağlık ve UMKE ekiplerinin ilk müdahalede bulunduğu yaralılar ambulanslarla Kürtün Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, yaralılardan Nursima Dural daha sonra hayati tehlikesinin bulunduğu gerekçesiyle Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne sevk edildi. Diğer iki yaralının sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken, jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

Haber ve fotoğraflar: Fatih Muhcu

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.