Öne Çıkanlar vefat mahalle Ali Tulumen Ali Küçük Gümrükçüoğlu

Hilmi Türkmen’in mutlu günü

Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nin bahçesinde açık havada düzenlenen düğün töreninde devlet ve hükümet erkânından çok sayıda önemli isim katıldı. Gelen misafirleri eşi ve dünürleriyle kapıda karşılayan Hilmi Türkmen, törenin başlamasının ardından okunan Kur’an tilavetinden sonra gelin ve damadın sahneye gelmesinden sonra misafirlere hitaben kısa bir teşekkür konuşması yaptı.

Daha sonra nikâh merasimine geçildi ve şahitler sahneye davet edildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan eski başbakan Binali Yıldırım’a, mevcut ve eski ulaştırma bakanlarından çevre bakanına, İstanbul’da görev yapan AK Partili ilçe belediye başkanlarından Diyanet İşleri başkanı Ali Erbaş ve ünlü iş adamı İnan Kıraç’a kadar çok sayıda önemli ismin şahitlik ettiği nikâhı Hilmi Türkmen bizzat kıydı. Her kıydığı nikâhtaki esprili üslubunu koruyan başkanın duygulandığı ve konuşurken bazen zorlandığı gözlendi.

Şahitlerin şehadetlerini beyan etmelerinden sonra nikâh kıyıldı ve Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın duasıyla düğün sona erdi.

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’i mutlu gününde Şalpazarılı hemşehrileri de yalnız bırakmadı. Şalpazarı Dernekleri Federasyonu Başkanı Ömer Karadeniz, eski başkanları Harun Özdemir ve Köksal Durmuş, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Başkanı Şahin Özen, Tuzla Belediyesi AK Parti eski başkan yardımcısı ve ilçe meclis üyesi Ahmet Çabuk, Kütahya İl Müftüsü Hüseyin Demirtaş, Şalpazarı Eğitim Derneği Başkanı Hasan Keskin, Fidanbaşı Köyü Derneği Başkanı Yusuf Ziya Metin ve eski başkanı Salih Kanbut, Çamlıca Köyü Derneği Başkanı Avni Çakır ve çok sayıda dernek yöneticisi, okul müdürü ve vatandaşlar da davetliler arasında yerlerini aldılar.

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.