Öne Çıkanlar Şalpazarı Sisdağı Ağasar Kadırga derneği

Hilmi Türkmen oğlunun nikahını kıydı
Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nin bahçesinde düzenlenen törene halktan yoğun bir katılımın yanı sıra, bakanlar, milletvekilleri ve üst düzey davetlilerin de ilgisi dikkat çekti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da bir telgraf göndererek genç çifti tebrik etti. Full hd keyfiyle izleyebileceğiniz orgazm edici videolarına sitemizden ücretsiz erişin.







Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in kıydığı nikah törenine, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Ataş ile Erol Kaya, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, AK Parti milletvekilleri Erol Kaya, Aziz Babuşçu, Hasan Turan, eski bakanlardan Erdoğan Bayraktar, başta olmak üzere seçkin ve kalabalık bir şahit grubu nikâh esnasında yerini aldı.



Nikâha ayrıca İstanbul valisi Vasip Şahin, Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Milletvekilleri, Av. Mihrimah Belma Satır, İffet Polat, Aziz Babuşcu, İsmet Uçma, Hasan Turan, Nurettin Nebati, eski Çevre ve Şehircilik Bakanları İdris Güllüce ile Erdoğan Bayraktar, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, MÜSİAD Başkanı Abdurrahman Kaan, İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci, İstanbul ilçe belediye başkanları, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman,Şalpazarı Belediye başkanı Refik Kurukız,Tuzla belediye başkanı Şadi Yazıcı,Tuzla belediye başkan yardımcısı Ahmet Çabuk, Trabzon Dernekleri Federasyonu Başkanı İsmail Şatıroğlu, Şalpazarı Dernekler Federasyonu Başkanı Semih Durmuş, Şalpazarlı dernek başkanları ve yöneticileriyle, İstanbul ve diğer İllerden gelen Şalpazarlı hemşehrileri de Hilmi Türkmen’i bu mutlu gününde yalnız bırakmadılar. Davetlilere açık havada yemek ikramında bulunuldu.



Hilmi Türkmen’in, eşi Zühre hanım ve Hilal gelinin ailesi Sultan-Erol Kapucuoğlu çiftiyle birlikte uzun süre tebrikleri kabul etmesinin ardından nikâh törenine geçildi. Okunan Kur’an-ı Kerim ve dualarla Hilmi Türkmen oğlunun nikâhını bizzat kıydıktan sonra tören sona erdi.

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.