Öne Çıkanlar Cemal Bayram Trabzon İli Şalpazarı İlçesi Sayvançatak Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Trabzon Şalpazarı Dereköylüleri Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Binali Yıldırım 3150 TL

Hava Karagül Toprağa verildi
Samsun'da oğlu'nun yanında ikamet eden ve son zamanlarda sağlık sorunları'nın artması üzerine kaldırıldığı hastanede dün yaşamını kaybeden Hava Karagül, bu gün Düzköy'de Öğle namazına müteakiben toprağa verildi.

Cenazeye katılanlar arsında; Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz, MHP Şalpazarı Belediye Başkan adayı Refik Kurukız,  MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, MHP Şalpazarı İlçe Başkanı Mehmet Sakallıoğlu, CHP Şalpazarı İlçe Başkanı ve Belediye Başkan adayı Ünal Özen,  Şalpazarı İlçe Müftüsü Yılmaz Çelik, Trabzon Şalpazarı Ağasarlılar Dernek Başkanı Turgut Kahraman, köy muhtarları daire amirleri ve çok sayıda vatandaşlar katıldılar.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mustafa karagul almanya.. 10 yıl önce

Allah nuricinde yatirsin topravini cennet etsin