Öne Çıkanlar Dernekler Eğitim seti dernek Ağasar Kadırga

Hacı İbrahim Yamaç  kutsal topraklarda toprağa verildi.
Hac vazifesini yerine getirmek için Suudi Arabistan’da bulunan ve yaşadığı küçük bir kaza sonucu Mekke Nur Hastanesinde tedavi gördüğü sırada akciğer yetmezliği sonucu dün (26.09.2015) vefat eden İbrahim Yamaç bugün kutsal topraklarda toprağa verildi.

Uzun yıllardan beri İzmir’de ikamet eden ve aslen İlçemiz Şalpazarı Çamlıca mahallesi'nden olan 80 yaşında vefat eden, 5 çocuk babası İbrahim Yamaç’ın cenazesi bugün öğle namazından sonra Mekke Şerai mezarlığında toprağa verildi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Necati Yamaç’ın amcası, Diyanet İşleri Başkanlığı Yurtdışı Türkler Daire Başkanı Kazım Türkmen,  Ankara Altındağ Müftüsü Enver Türkmen ve Şalpazarı ÇPL Anadolu Lisesi Müdürü Kemal Türkmen’in dayısı olan merhum Hacı İbrahim Yamaç son yolculuğuna yeğeni Dr. Yusuf Türkmen, Rize RTE Üniversitesi rektörü hemşehrimiz Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Diyanet Görevlisi Vaiz Hasan Demirci tarafından uğurlandı.







banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali TAŞKIN 8 yıl önce

Mekanı cennet olsun Geride kalan eşine dostlarına ve hocalarımıza sabırlar diliyorum.

Avatar
Yusuf Yamaç 9 yıl önce

Dedemiz İbrahim Yamaç'ın vefatı dolayısıyla taziyede bulunan,yanımızda duran ve acımızı paylaşan tanıdık, tanımadık tüm arkadaş ve hemşehrilerimizden Allah razı olsun.

Avatar
Bülent kahraman 9 yıl önce

Amcamiza mekanin cennet olsun diyor kederli ailesine sabirlar diliyorum

Avatar
Niyazi uslu 9 yıl önce

Kutsal topraklarda hakkın rahmetine kavuşan ibrahim amcamıza Allahtan rahmet yakınlarına baş sağlıgı dilerim.