Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Ağasar Goşkinu Melisa beton mikseri ucuruma uctu

Geyikli'de kaza!
Edinilen bilgiye göre bugün saat 14:00 sularında Mustafa Palalar yeni aldığı aracı ile şöförlük öğrenmek için torunu Saffet Taşkın'ı da yanına alarak Simenli ve Şıhkıranı istikametini takip ederek Kireçhane altında bulunan Geyikli yönüne döndü. Keserlik mevkiindeki ırmağa girdiğinde aracın kontrolünü kaybettiği ve torununun "frene bas!" ikazı sonucu paniğe kapılarak fren yerine gaza basması sonucu uçuruma yuvarlandığı belirtildi. Yaşanan kaza esnasında aracın 2. taklada Mustafa Palalar'ı, 3. taklada ise torunu Saffet Taşkın'ı fırlattığı belirtildi.

Araçtan yaralı olarak kurtulan Mustafa Palalar ve torunu Saffet Taşkın Karaağaç Cami İmamı Hasan Taşkın'ı arayıp kaza yaptıklarını bildirdiler. Eşinin ardından olay yerine gelen Hasan Taşkın'ın kendi aracıyla Mustafa Palalar ile Saffet Taşkın'ı Vakfıkebir Devlet hastahanesine götürdüğü ve yapılan muayeneler sonucu Mustafa Palalar'ın kolunun kırıldığı, Saffet Taşkın'ın da sırtında yaralar nedeniyle 15 dikiş atıldığı öğrenildi.







banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gezgincarsi.com 9 yıl önce

Kazazedelere acil şifalar dileriz.gezgincarsi.com