Öne Çıkanlar Cemal Bayram Trabzon İli Şalpazarı İlçesi Sayvançatak Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Trabzon Şalpazarı Dereköylüleri Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Binali Yıldırım Öztürk Mobilya

Geyikli Beldesi sakinlerinden Ali Dural vefat etti.

Geyikli Beldesi sakinlerinden istanbul'da ikamet eden ve bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören Ali Dural (73) bu akşam saatlerinde vefat etti.

Cenazesi Yarın 1.11.2011- Küçükyalı Karayolları arkasında bulunan İGDŞ binası arkasında Çınar Camide öğle namazını müteakiben kılınacak cenaze namazından sonra defnetmek için İzmit Uzuntarla İrikdere köyüne götürülecektir. 

Merhum Ali Dural'a Allah'tan rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet Bektaş 12 yıl önce

Merhum H.Ali DURAL' a Allah'tan Rahmet Kederli ailesi ile yakınlarına sabır ve başsağlığı dilerim.

Avatar
Abdullah GÜLAY 12 yıl önce

Ali Abi'ye Allah rahmet etsin. Ademmez Mah. Komşumuzdu. Ben küçüktüm. Rahmetli Nuri Hoca Amcam, Yine rahmetli Ali Amcam ile Ali DURAL abi, Yaz günlerinde beni de yanlarına alırlardı ve birlikte dereye alabalık tutmaya giderdik. Yüzü güleç, sevecen yaklaşırdı. Eski hatıralar canlandı. Gerçekten üzüldüm. Böylece kırmızı benekli alabalık tutma kadrosu bu dünyadan tamamen göçmüş oldu. Allah rahmet etsin, geride kalanlarına sabırlar versin.

Avatar
birol 12 yıl önce

VEFAT EDEN SAYIN BÜYÜĞÜMÜZE ALLAHTAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLERİM.

Avatar
salpazarihaber 12 yıl önce

Merhum Ali Dural'a Allahtan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.