Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Ağasar Goşkinu Melisa beton mikseri ucuruma uctu

Erkan Karagül veda etti

TAMAM. AMA NEDEN?

Başlığıyla yayınladığı mesajında gerekçeli kararını kısaca

“Koltuğa yapışmamak.

İnsanların önünü açmak. Değişken güzellikte ve güncellikte videolarıyla boşalmanın tadı ayrı bir keyifle çıkacak.

Hizmet kalitesini artırmak.


Yeni heyecan, yenilikler ve taze kan için

Şeklinde özetleyen Karagül, kendine özgü sıra dışı üslubuyla daha sonra şu açıklamayı yaptı.

Üyelerimizin tevdi ettiği iki yıllık dernek başkanlığım bugün itibariyle sona erdi. Benim için yüce bir görev, ciddi bir sorumluluk, büyük bir tecrübeydi.

Geçen iki yıllık zaman diliminde hiç hayal kırıklığı yaşamadım, herkes tam da tahmin ettiğim gibi davrandı. Dernekçiliğimize samimiyetle bakan ve dernek üzerinden küçük hesapları bulunmayan hem üyelerimiz hem de tüm köylülerim yanımdaydı, bu güven ve teveccühe layık olabilmek çok önemliydi.

Yapabildiklerim ve yapamadıklarım elbette var, daha da iyilerini yapabilecek birbirinden değerli üyelerimiz de mevcut çok şükür.

Başkanlık layık ve ait olmaktan geçiyor

Önceliklerim başından itibaren hiç değişmedi; dik durmak, yalpalamadan yürümek, dışarıyla saygı ve sevgi çerçevesinde seviyeli ilişkilerimizi sürdürürken muhabbetimizin koyusunu içeriye ayırmak, iyi bir Sinlice milliyetçisi olmak, orada burada boy göstermek yerine bir aç doyurmak, bir yetimin başını okşamak, bir büyüğümüzün hayır duasını almak, net ve anlaşılabilir olmak, soru işaretleri taşımamak vs. vs.

Temsil ettiğim bu özel topluluğu mahçup etmemek adına eylem, söylem, tavır ve davranışlarımın düzgün, seviyeli, örnek olabilmesi için çabaladım. Görevim süresince Sinlice Köyü dernek başkanı Erkan oldum, soyadım yoktu. Ne kimseye mavi boncuk dağıttım ne de kimsenin önünden eğilip geçmek zorunda kaldım. Hak ve hakkaniyet için hassas davranmaya azami özen gösterdim.

EN DOĞRUSUNU bu iki seneyi birlikte geçirdiğim tüm kurullarımız, üyelerimiz ve köylülerim sizler daha iyi biliyorsunuz, muhakkak daha da güzeline layıksınız.

Yönetim kurulum, kadın ve gençlik kollarım, hanımeli grubum, üyelerimiz, köylülerim, hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Varsa haklarım hepinize helal ettim.

Şunu çok net gördüm; dernek başkanlığı layık ve ait olmaktan geçiyor.

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.