Öne Çıkanlar Büyükşehir Yusuf Yazıcı Yeşilyurt Burdur Müftülüğü Tosya

Eren Demir Gözyaşları arasında toprağa verildi.
Bilindiği gibi geçen hafta trafik kazası sonucu Trabzon Kaşüstü Araştirma Anastezi Beyin Cerrahi yogun bakim servisi'nde tedavi gören ve dün akşam saat 02:00 sularında vefat eden Eren Demir gözyaşları arsında toprağa verildi.

Eren Demir'in cenazesi bu gün Şalpazarı merkez caminde ikindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Turalıuşağı mahallesinde toprağa verildi.

Katılımın yoğun olduğu cenazeye törenine, Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, Şalpazarı Kaymakamı Zihni Yıldızhan, Şalpazarı İlçe Emniyet Amiri Ferda Yılmaz,  Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun,   Geyikli Belediye Başkanı Muzaffer Türkmen, Trabzon İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Arslan, Şalpazarı İlçe Müftüsü sayın Yılmaz Çelik, İl Genel Meclisi Üyeleri Murat Yılmaz, ÇPL Müdürü Kemal Türkmen, Siyasi Parti temsilcileri, Belediye Başkan Aday adayları, Eren Demir'in Öğretmenleri ve Öğrenci arkadaşları, çevre İl ve İlçelerden çok sayıda vatandaşlar katıldılar.

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bahattin Kara 10 yıl önce

Ben Zonguldak tan yazıyorum. Şalpazarı ÇPL öğrencisi EREN DEMİR e Allahtan rahmet ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum.Kızım ÇPL ne öğretmen olarak atandı.Öğrencisinin kaza geçirdiğini söylemişti.Ölüm haberini alınca beni aradı çok üzülmüştü.Elimizden bir şey gelmez, ne yapabiliriz ki? Temennimiz bundan sonra böyle acı ve üzücü kazalar yaşanmasın.Kardeşimizin mekanı cennet olsun.Şalpazarı halkına tekrar başsağlığı diliyorum.

Avatar
Turan 10 yıl önce

Genç kardeşimize Allah rahmet eylesin, acılı yakınlarına da sabırlar versin.

Avatar
Sinem Yılmaz 10 yıl önce

Seni cok ozlicez canım arkadasım mekanin cennet olsun seni cok seviyoruz ;(

Avatar
bayram uslu 10 yıl önce

Allah rahmet eylesin