Öne Çıkanlar Şalpazarı Ağasar Sisdağı derneği Fehmi cengiz. şalpazarı belediyesi

 Emine Erata ebediyete uğurlandı
Uzun zamandır rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören ve tedavi gördüğü Vakfıkebir Devlet Hastahanesinde dün vefat eden Emine Erata Tepeağzı'nda edebiyete uğurlandı.


Tepeağzı Mahallesi eski Muhtarlarından Merhum Ali Erata'nın eşi Emine Erata bugün, Tepeağzı Mahallesi camiinde Öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardında toprağa verildi. Büyük kazançlar için ve keyif almak için keyfini sitemizden alacağınız bağlantı ile yaşayın.


Cenazeye; Şalpazarı Belediye başkanı Refik Kurukız, Beşikdüzü eski Belediye Başkanı Ramis Uzun, Belediye başkan yardımcıları, Hasan Karabayır, Faruk Beldüz, Belediye Meclis üyesi Fatih Yılmaz, Mahalle Muhtarları, İlçe esnafları ile vatandaşlar katıldılar.



















banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.