Öne Çıkanlar istanbul Şalpazarı Haber Acısu Şalpazarı Bahri Beldüz

Dorukkiriş'te gözyaşları sel oldu.
Dün Giresun-Eynesil İlçesi Aralık Köyü liman mevkiinde geçirdikleri trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Mustafa Öztürk ve Eşi Fethiye Öztürk'ün cenazeleri bugün Dorukkiriş mahallesinde öğle namazına müteakiben Asri Mezarlığında toprağa verildi.

Çevre İl ve İlçelerden yoğun katılım olduğu cenaze'ye; İstanbul Üsküdar Belediye Başkanı Av. Hilmi Türkmen, Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Dekanı Prof. Dr Hüseyin Karaman, Şalpazarı Belediye Başkan Vekili Mustafa Özendi, Şalpazarı Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Karabayır, Eski AK Parti Şalpazarı İlçe başkanı Metin Günay, ŞALFED Dernek Başkanı Semih Durmuş, Kadırga Dernnek Başkanı Mahmut Uzun, Trabzon Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Fatih Yılmaz, Şalpazarı Belediye Meçlis üyelerinden Muzaffer Şekerci, Ahmet Kıran, Şalpazarı eski Milli Eğitim Şube Müdürleri Enver Kabataş, Hayrettin Özdemir, Yeni İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Cengiz, Şalpazarıspor Kulüp Başkanı Ahmet Karaçoban, Şalpazarı Diyanet-Sen Başkanı Başkan yardımcısı  Mehmet Yaşar ve Nihat Bektaş, Şalpazarı A.Y.A.S.M.Lisesi Müdürü Nurşen Demir, Şalpazarı ÇPL Okul Müdürü Kemal Türkmen ve sivil toplum üyelere köy ve mahalle muhtarları ile çok sayıda vatandaşların katıldılar.




















 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Birol KARAMAN 10 yıl önce

Bir mahalle,köy,öğrenci ve toplumun örnek alması gereken bir değeri bir ahlakı ve bir espiriyi kaybettik.CENABI HAK çıktıkları bu yolculukta onun ve anlayışlı eşinin yolunu açık mekanlarını cennet etsin AMİN

Avatar
ayfer aydin 10 yıl önce

Allah rahmet eylesin ailesine sabir versin cok aci bir olaY

Avatar
Büsra kandil 10 yıl önce

Rabbim rahmetiyle onlari sereflendirsin...Bir ömrü birlikte gecirdiler sonsuzluga da beraber ugurlandirlar..Rabbim yakinlarina sabir ihsan etsin..