Öne Çıkanlar istanbul Şalpazarı Engin Çırakoğlu hıdırellez bahar bayramı Şalpazarı Gençlik Merkezi

Beşikdüzü Şalpazarı Karayolunda Trafik Kazası
Edinilen bilgiye göre Şalpazarı Halk Eğitim Merkezi Müdür vekili  Zeki Bayraktar 61 PB 186 Plakalı özel aracı ile dün akşam Trabzonspor-Sivasspor maçı'nı izledikten sonra Şalpazarı'na dönüşü sırasında saat 19:00 sularında Beşikdüzü Şalpazarı Karayolu 1. km sinde, Beşikdüzü Beton santrali'nin Karşısında bulunan Akkese altındaki GABARİNİZİ bağlayın tabelesı altında Hafriyat kamyonu'na çarptı.

Yaşanan kaza'da araçta sıkışan Zeki Bayraktarı Kaza yerinden geçen vatandaşlar tarafından araçtan çıkarılarak önce 112 Ambulans ile Vakfıkebir Devlet Hastanesine kaldırdılar.

Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Trabzon Karadeniz Tıp Fakültesi’ne sevk edilen Zeki Bayraktar gece 02:00 sularında amaliyata alındığı ve halen yoğun bakım servisine yattığı ve durmunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Yaşanan kazada Zeki Bayraktar'ın emniyet kemeri takılı olmadığı ve aracın çarpması ile sadce sağ ön airbag'in açıldığ, sol airbag in aşılması sonucu kafatasında, burunda, kaburgasında kırılkalrın olduğu ve karaciğer de kanama olduğu belirtildi.

 Zeki Bayraktar’a geçmiş olsun diyor, Allahtan acil şifalar dileriz.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nuri 10 yıl önce

Gecmis olsun

Avatar
arif köse 10 yıl önce

Zeki hocama allahdan şifa diliyorum herkezden dua bekliyoruz

Avatar
Bulent kahraman 10 yıl önce

Allahtan Acil sifalar dilerim

Avatar
muhammt kahraman 10 yıl önce

allahtan şifalar dilerim

Avatar
Serhat Erata 10 yıl önce

Zeki hoca İle ilgili Gelişme Var MI Lütfen Bizede Aktarın.Saygılar.

Avatar
Savaş köse 10 yıl önce

Allah'tan açil şifalar

Avatar
Esar PORSUK 10 yıl önce

Rabbim acil sifalar versin, cümlemizi kazalardan korusun..

Avatar
cengiz karagül 10 yıl önce

Allah acil sifalar versin amin