Öne Çıkanlar Ali Küçük Gümrükçüoğlu Hatice Yarımbaş Şalpazarı Haber

Ayşe Yaşar toprağa verildi.
Önceki gün Fatih Devlet Hastanesi'nde vefat eden, Aksistem Production sahibi Orhan Yaşar ve Şalpazarı Diyanet-Sen Başkanı Mehmet Yaşar’ın annesi Ayşe Yaşa, bu gün, öğle namazı'na müteakiben kılınan cenaze namazı'nın ardından Geyikli Beldesi Konakyanı mezarlığında toprağa veridi.

Cenazeye; Geyikli Belediye Başkanı Muzaffer Türkmen, KTÜ Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nurettin Yaylı, Dekan Yardımcısı Yardımcı Doc.Dr. Sermet Yıldırmış, Doc. Ahmet Yaşar, Diyanet-Sen Il Başkanı Temel Turan, Diyanet-Sen Trabzon Ilçelerinin Başkanları, Din Görevlileri, Orman Bölge Müd. Personelleri, SP Şalpazarı Belediye Başkan Adayı Ahmet Kıran, CHP Şalpazarı Belediye Başkan Adayı Ünal Özen, Siyasetçiler, Muhtarlar ve çok sayıda vatandaşlar katıldılar.

CHP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Volkan Canalioğlu, Mhp Şalpazarı Belediye Başkan adayı Refik Kurukız ve Encümen Adaylari Cenaze evine gelip başsağlığı dilediler.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
aslan bektas 10 yıl önce

Ayse teyzeye allahdan rahmet dılerım mekanı cennet olsun yakıınlarının acısını baylasırım