Öne Çıkanlar Ali Bayram Fevzi Atar Uğur İmamoğlu Kuzey Ekspres Sütpınar Kuran Kursu

 Ayşe Muhcu Torağa verildi.
Bir süredir Akciğer kanseri nedeniyle tedavi gördüğü Vakfıkebir Devlet Hastahanesinde dün vefat eden Ayşe Muhçu bugün Cuma namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Dereköy Mahallesi'nde toprağa verildi.

Cenaze Törenine, Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz, Ak Parti Şalpazarı ilçe Başkanı Metin Günay, MHP Şalpazarı İlçe Başkanı Mehmet Sakallıoğlu, CHP Şalpazarı İlçe Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Ünal Özen, Ak Parti Şalpazarı Belediye Başkan aday adayları Ahmet Yüksel Gülay, Abdullah Gülay, Fatih Yılmaz, AK Parti Trabzon İl Meclis üyesi aday adayları Mehmet Muhcu, Muhammet Muhcu, MHP Şalpazarı Belediye Başkan Adayı Refik Kurukız, MHP Trabzon İl Meclis Üye adayı Sezgin Büyükada, Şalpazarı Mal Müdürü Ahmet Kandil, Eski Belediye Başkanı Mehmet Muhçu, İstanbul Şalpazarı Eğitim, Kültür, Sanat ve Turizm Derneği Başkanı Hasan Keskin, okul müdürleri ve çok sayıda vatandaşlar katıldılar.









banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ismet Özer 10 yıl önce

ALLAH rahmet eylesin. 1945 yılında ATAMAN zamanında Beraber Şalpazarında ilkoku da beraber okuduğumuz Muhçularından biz kız sınıf arkadaşımızdı. Acaba o mu

Avatar
Ismet Özer 10 yıl önce

ALLAH rahmet eyleisin