Öne Çıkanlar Engin Çırakoğlu TULAŞ İbrahim Karagül Hasan Keskin Şalpazarı

Ayşe Kıran toprağa verildi.


Tedavi gördüğü Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesinde vefat eden, 2009 seçimlerinde Şalpazarı Bağımsız Belediye Başk adayı Ahmet Kıran'ın annesi Ayşe Kıran (81) bu gün öğle namazının müreakiben kılınan cenaze namazının ardından ardından Sütpınar Köyü mezarlığında toprağa veridi.

Cenazeye katılanlar arsında; Trabzon MHP Başkan Yardmcısı Refik Kurukuz, Trabzon Ak Parti İl Başkanı Av. Nevzat Çabuk, Şalpazarı Ak Parti İlçe Başkanı Metin Günay,  Şalpazarı Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Fatih Yılmaz, Şalpazarı  ÇPL Lise Müdürü Kemal Türkmen, Şalpazarı İHL Müdürü ve Şalpazarıspor başkanı Ahmet Karaçoban , Trabzon Din Bir Sen İl Başkanı Celalettin Akdoğan, Sündüzoğlu inşaatın sahibi ve eski Geyikli belediye başkanı Ahmet Yüksel Gülay, Şalpazarlılar Dernek Başkanı Turgut Kahraman, Sayfançataklılar Dernek Başkanı Erol Yanık,  mahalle ve köy muhtarları ile çok sayıda vatandaşlar katıldılar.

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.