Öne Çıkanlar Harun Yıldırım TULAŞ AFJET Necmi Kandil Covid19

Asırlık Çınar Ebediyete Uğurlandı.
Geçtiğimiz günlerde 107 yaşında vefat eden Gülüşan Kara, köyü olan Üzümözü’nde 02.09.2012 günü öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazından sonra Mezarlık Boğazı’nda toprağa verildi. 1905 doğumlu olan Gülüşan Kara, hastalığı nedeniyle uzun zamandır emekli polis oğlu Mustafa Kara’nın yanında kalıyordu.


Gülüşan Kara’nın cenaze namazını Şalpazarı Diyanet-sen başkanı Nihat Bektaş tarafından kıldırılırken, İstanbul Ümraniye müftülüğünde din görevlisi olan torunu Besim Kemiksizoğlu cenaze namazı sonrasında duaları yaptırdı. Havanın da güzel olmasının etkisiyle cenazeye oldukça yüksek bir katılım gerçekleşti.

Cenazeye Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz, AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Murat Yılmaz, CHP İlçe Başkanı Ünal Özen, MHP İlçe Başkanı Hasan Karabayır, Milli Eğitim Müfettişi Mustafa Usta, TOKİ Hukuk Dairesi’nden Ali Usta, çeşitli daire ve okul müdürleri, Üzümözü Köyü Muhtarı Hasan Karadeniz, Akçiriş Köyü Muhtarı Selçuk Usta ve çok sayıda vatandaş katıldı. Akşam da Mezarlık Boğazı Camii’nde Kur’an-ı Kerim ve Mevlit okutuldu.

Merhumeye Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyoruz.

Şalpazarı Haber Ekibi



Haber: Mustafa Özcan..


banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
muhammet kara 12 yıl önce

allah rahmet eylesin.Şalpazarının bu yakın ilgisine şaşırdım.bu dernek ve basın organlarınada mesafeli durduğum için utandım.Bundan böyle asla böyle olmayacak.sağolun varolun