Öne Çıkanlar Şalpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Necmi Kandil Tevfik Uzun Ali Kandemir Avcılar dernegi

1 Haftalık Yaşam Şavaşını Kaybetti.
Geçtiğimiz hafta (02.02 2016) salı günü saat 16:00-17:00 sularında, arkadaşı Uğur Kıran (25) ile Beykoz Kavacı'da yaptıkları mortor kazazı sonucu kaldırıldığı hastahanede tedavi gören, Kasımağzı Köyü sakinlerinden eski kasımağzı Köyü Muhtarı Hasan Kurukız'ın abisi Hüseyin Kurukız'ın Oğlu Hüseyin Taner Kurukız (35) vefat etti.

Yaşanan Trafik kazası sonucu Uğur Kıran Fatih Devlet Hastanesine Taner Kurukız ise ilk önce Ümraniye Devlet Hastanesine kaldırılmıştı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Göztepe SSK Hastahanesine kaldırılan Taner Kurukız Burnunda kırık ve deri kaybı olduğu tespit edilmişti. O günden beri tedavi gören ve durumu ağırlaşarak beyin ameliyatına alındıktan sonra  iki gündür yoğun bakım ünitesine bağlı olarak yaşam savaşı veren Taner Kurkız bugun 09.02.2016) saat 15:00 civarlarında yaşam mücadelesini kaybeybetti.

Taner Kurkız'ın cenazesi yapılacak otopsinin ardından muhtemelen yarın toprağa verilmek üzere Kasımağzı Köyüne götürülecek.

Uğur kıran ise çene ve yüzünde kırıklar tespit edildiği ayrıca kaburgasında'ki kırık çiğere saplanmasıyla iç kanaması olduğu belirtilen Uğur Kıran'ın ise durumu daha iyiye gittiği ve hala  gözetimi altında tedavisine devam edili
yor.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat yamaç 8 yıl önce

Allah rahmet eylesin

Avatar
niyazi ALACA 8 yıl önce

ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN

Avatar
Kemal alkurt 8 yıl önce

Allah taksiratını affeylesin