Sevgili okurlar bu hafta sonu Trabzon spor ve Fenerbahçe spor takımlarımızın arasında çok önemli bir maç ı daha geride bıraktık. Bu maç her iki takım açısından da çok önemliydi. Tüm ülke genelinde yayıncı kuruluşun yaptırdığı anketlerde de Trabzon spor favori görünmekteydi. Peki ne oldu da bu favori takım maç boyu bir sonuç çıkaracak neticede futbol oynamadı veya oynatılmadı.
 
 Trabzon spor gibi bir takımın hafta ortası oynadığı Beşiktaş la Türkiye kupası mücadelesinde sahaya yedek yani ikinci takımını sürmesi bence yanlıştı. Şenol hocayı bu güne değin hiç eleştirmedim fakat bu konuda eleştiri hakkımı kullanmak istiyorum. Takımda çoğu kez ilk onsekizde yer vermediği ve yeni transfer olmuş futbolcularla sahaya çıkmak akıl karı değildi. Diyeceksiniz ki dört gün sonra Fenerbahçe maçımız var ve çok önemli dir. Evet büyük takım için küçük maç yoktur. Üstelik rakip Beşiktaş sa bu dahada önem arzeder. Şayet illa bir tercih yapacaksanız as futbolcularınızdan üç veya dört tanesini dinlendirebilirsiniz. bu bir hataydı. Üstelik büyük kulüplerin her yarışda olması futbolcuları daha iyi motive ettiği de bir gerçektir
 
 Gelelim Fenerbahçe maçına. Maç Beşiktaş maçının bir kopyası gibiydi. Uak ve özel farklılıklar da vardı tabiki. İlk yarıda Fenerbahçenin presi karşısında duran bir Trabzonspor maçı oynamayı bırakıp izlemeye başlamıştı. Birinci gol olduktan sonra takım toparlanır diye bekledik ki ne görelim bir el sahaya uzanmıştı. Hakem Bünyamin Gezer ikinci gol ün atağı başlamadan Jaja ya yapılan faulü es geçince maça müdahil olmuştur.  Bu saat ten sonra hakemlik adına yanlış kararlar ile birlikte yanlış kart lar devreye girmiştir. Sonrasında Bünyamin gezer de maç tan kopup soyadı gibi sahada hakemlik değil gezintiye çıkmıştır. İkinci yarı Trabzonspor istenilen bir performans gösteremeyince maç tan Fenerbahçe galip ayrılmayı bilmiştir. Burada Fenerbahçenin galibiyetine diyeceğim bir şey yoktur.  Trabzonspor takımımızın burdan çıkaracağı çok dersler olmalıdır. Artık sihirli eller sahada olabilecektir.
 
 Trabzonspor lig sonunda mutlu sona ulaşmak istiyorsa oyunu kurallarına göre oynamalıdır. Sadri Şener rakipsiz başkan olduktan sonra her şey yolunda gideceğini sanıp rehavete düşmek üzeredir. Takımda acil önlemlerin alınması zaruridir. Mesela sözleşmesi bitecek olan futbolcularla sözleşmeler yapılmışmıdır. Bu futbolcuların önümüzdeki maçları kafaları rahat oynamaları için acil sözleşmeler bitirilmelidir. Yayıncı kutuluş belki çok sevinmiştir. Şampiyonluk hesapları ve yarışan takım sayısı çoğaldıkca birilerinin kasası dolacaktır. Ama bu Trabzonspor takımına fayda sağlamayacaktır. Yarışma kızıştıkça futbol federasyonu ve hakemler üzerinde spekülatifler çoğalacaktır. Doğrusu bundan böyle hiç bir maç bizler için rahat olmayacaktır. Ayrıca devre arası yapılan transferler in takıma güç vermekten öte taraftarı susturma anlayışı ile yapılmış olduğunu düşünmek te istemiyorum.
 
 Kısaca Başkana, Yönetime, Hocalarımıza ve Takımımıza lig sonuna dek açık kredimiz devam etmektedir. Mutlu sona ulaşılmadığında bu sevgi ve kredinin büyük bir nefrete dönüşmemesi ni diler , bunun için tüm camianın kenetlenip gereken performansı her yerde göstermesi en büyük arzumuzdur. Bu takımın bu sezon ne pahasına olursa olsun şampiyonluktan sapma şansı ve kredisi yoktur ve kalmamıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.