Son yıllarda eskisi kadar sık gidemediğimiz memleketimiz Şalpazarı, bizi olağanüstü bir şekilde bağrına bastı. Rahmetli Alüsman hocanın bıraktığı manevi miras, yöremizin eşi benzerine az rastlanır misafirperverliğine eklenince ortaya bu göz yaşartıcı manzara çıktı. Aşırı ilgiden dolayı gazetecilik görevimizi bile hakkıyla yapamadık ve Şalpazarı Haber’e sağlıklı bilgi akışını sağlamaktan çok uzak kaldık. 

Teşekkür etmem gereken isimleri tek tek saymam gerekiyor ama bir tek ismi bile unutmak benim nazarımda altından kalkılmaz bir haksızlık olacak. Dolayısıyla isim ayırt etmeksizin bütün dostlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Memleketimin makûs talihini yenmesi için elimden ne geliyorsa yapacağımın herkes tarafından bilinmesini isterim. 

Sevgiler, selamlar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
selçuk usta 13 yıl önce

sevgili kardeşim Bülent seni Şalpazarında ağarlamaktan onur duyduk inşallah bundan sonra bu vesile ile seni daha sık memleketimizde görürüz selam ve sevgilerimle

Avatar
Sezgin ÖZDİN 13 yıl önce

Sevgili Bülent abi,sizlerin çok uzaklardan gelerek memleketimize karşı bu kadar hasretle ve özlemle dolu olarak ve sevgiyle yaklaşmanız bizleri de çok duygulandırdı..Özellikle bir gazeteci olarak sizin verdiğiniz mücadeleyi takdir ediyoruz.İlçemizin sorunlarının medyada yer alması ve yetkililere ulaştırılması büyük önem arz ediyor..Sizi seviyoruz ve çalışmalarınızı takdir ediyoruz..yeniden Şalpazarında görmekten mutluluk duyarız..