Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Ağasar Goşkinu Melisa beton mikseri ucuruma uctu

UEFA'nın Trabzonspor Kararı.
UEFA Disiplin Kontrol ve Etik Komitesi Fenerbahçe Kulübünün, Trabzonspor aleyhine yapmış olduğu şikayeti reddetmişti. Fenerbahçe Kulübü bu karar üzerine Trabzonspor aleyhine UEFA Temyiz Kurulu'na başvurdu. UEFA Temyiz Kurulu da Fenerbahçe'nin bu başvurusunu gündeme alarak değerlendirdi.
 
UEFA Temyiz Kurulu 17.09.2015 tarihinde yapmış olduğu toplantısında Trabzonspor'un 2010-2011 sezonunda herhangi bir şike ve teşvik eylemine bulaşmadığı konusundaki UEFA Disiplin Kurulu kararını onayladı.
 
UEFA Temyiz Kurulunun kararı Fenerbahçe ve Trabzonspor Kulübü avukatlarına bugün gönderildi.
 
Böylece Trabzonspor'un 2010-2011 sezonunda, herhangi bir şike ve teşvik eylemine bulaşmadığı, TFF, Mahkemeler ve UEFA tarafından bir kez daha tescil edilmiş oldu.
 
Fenerbahçe Trabzonspor'u , Ankaragücü - Fenerbahçe, Sivasspor - Fenerbahçe ve Karabükspor - Fenerbahçe maçları ile alakalı olarak teşvik primi vermek suçlamasıyla şikayet etmişti.
banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.