Öne Çıkanlar Şalpazarı Sisdağı vefat spor Tuzlaspor

Tebrikler Sezgin Hoca..



Vakfıkebir Anadolu İmam Hatip Lisesi 06-09 Mart 2012 tarihleri arasında Gençlik Ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü’nce Ordu İlinde düzenlenen Liseler Arası Gençler Voleybol Bölge Grup Finalleri’nde grubundaki tüm maçları kazanarak grup birincisi oldu ve Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

Trabzon İl Birincisi olan ve Trabzon’u grup maçlarında temsil etme hakkını elde ederek Ordu’da yapılan grup finallerinde Samsun, Ordu, Tokat ve Trabzon Grubu’nda mücadele eden Vakfıkebir Anadolu İmam Hatip Lisesi tüm rakiplerini yenerek grup birincisi oldu. Önümüzdeki günlerde yapılacak olan Türkiye Yarı Finalleri’nde mücadele edecek olan Vakfıkebir Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin bu başarısı başta Vakfıkebir olmak üzere tüm Trabzon’da büyük bir sevinçle karşılandı. Sporcu öğrenciler kupalarıyla birlikte okula gelişlerinde bütün öğretmen ve öğrenciler tarafından okul bahçesinde alkışlarla karşılandılar ve mutluluklarını paylaştılar.

Okul müdürü Sezgin Özdin yaptığı açıklamada; “öncelikle il birincisi olup bize büyük bir gurur yaşatan öğretmen ve öğrencilerimiz bölge grup birincisi olarak daha da anlamlı bir başarıya imza attılar ve sevincimizi ve mutluluğumuzu artırdılar. Emeği geçen başta beden eğitim öğretmenimiz Adem Usta ve tüm öğretmenlerimiz olmak
üzere sporcu öğrencilerimizin hepsini tek tek tebrik ediyor, Türkiye finallerinde de iyi bir derece elde ederek bizlere daha da büyük bir mutluluk yaşatacaklarına inanıyorum” dedi…






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mustafa özdin 12 yıl önce

MAÇLARI CANLI İZLEME İMKANI BULDUM . TÜM ÖĞRENCİLERİ TEBRİK EDİYORUM . EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM. ORDU DA DA '' BİZE HER YER TRABZON '' DEDİRTTİKLERİ İÇİN AYRICA ÇOK GURURLANDIM. FİNALLERDE BAŞARILAR... MUSTAFA ÖZDİN ORDU

Avatar
Erol Yanık 12 yıl önce

Vakfıkebir Anadolu İmama Hatip Lisesininbu onur verici başarısından dolayı,tebrik ediyorum.
Bu güzide okulumuzun müdürünün Şalpazarlı olması beni ayrıca ziyadesiyle gururlandırmıştır.
Başta Değerli dostum,SEZGİN ÖZDİN Hocam olmak üzere,emeği geçen öğretmenlerimiz,özelliklede çğrencilerimizi bir kez daha canı gönülden tebrik ve takdir eder,Türkiye Finalinde başarılar dilerim.

Not:son günlerde İmam Hatiplere Utanmadan dil uzatanlara bu başarı umarım birşeyler hatırlatırda,olmayan yüzleri kızarır.
sevgi selamlarımla
Erol Yanık
Şalfed Asbaşkanı

Avatar
Mustafa KILIÇ 12 yıl önce

Sn.hocam öncelikle spora verdiğin değer ve gösterdiğin başarılardan dolayı seni ve ekibini tebrik eder başarılarının devamını dilerim.Allah yolunuzu açık etsin..

Avatar
Mustafa Atalar 12 yıl önce

Hocam tebrik eder başarılarının devamını dilerim

Avatar
Bülent Şirin 12 yıl önce

Hocam can-ı gönülden tebrikler. Bir zamanlar Şalpazarı Lisesi yakalamıştı bu başarıyı.

"VİL bir tane değil, VİL altı tane" diyenler şimdi ne düşünüyorlar, çok merak ediyorum.