Öne Çıkanlar MİS kasımağzı Hilmi Türkmen Muzaffer Durmuş ŞALFED

Sezgin Özdin Bırakıyor.


3 yıllık görev süresi dolan Şalpazarıspor yönetimi kongre kararı aldı. Görüşlerine başvurduğumuz Başkan Sezgin Özdin yeni dönemde aday olmayı düşünmediğini, kulübü kapanma noktasından alıp önemli bir yere getirdiklerini, 31 Mayıs’ta yapılacak kongrede de görevi bırakacaklarını söyledi.

Şalpazarı Haber olarak Sezgin hoca ve ekibine çok teşekkür ediyor, Şalpazarı’nın tanıtımında birinci öncelikli faktör olan Şalpazarıspor’a memleket hassasiyeti taşıyan herkesi sahip çıkmaya çağırıyoruz.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şevki KARADAĞ 12 yıl önce

Herkesin şalpazarını terk edip gittiği yerde Sezgin bey,kulübe sahip çıktı bütün imkansızlıklara rağmen bayrağı gidilecek en iyi noktaya getirmiştir.Bıraksa bile her zaman kulübün yanında olacağına inancım tamdır.Yeni gelecek olan başkanımıza şimdiden başarılar diliyorum.