Öne Çıkanlar Cemal Bayram Trabzon İli Şalpazarı İlçesi Sayvançatak Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Trabzon Şalpazarı Dereköylüleri Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Binali Yıldırım Öztürk Mobilya

Şalpazarıspor'dan Şalpazarı Haber'e plaket.

Şalpazarıspor Başkanı Sezgin Özdin plaketi Şalpazarı Haber adına Mustafa Atalar'a takdim etti.

Şalpazarı Haber adına Mustafa Atalar yaptığı açıklamada Başkan Sezgin Özdin'e teşekkür ederek Şalpazarıspor'un iyi bir gruba düştüğünü söyledi.  “Şalpazarıspor’un bu grupta şampiyon olarak bir üst guruba çıkacağına yürekten inanıyorum” diyen Atalar, Şalpazarı Haber olarak her zaman Şalpazarıspor’un yanında olduklarını ve ellerinden gelen desteği vereceklerini belirtti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa KILIÇ 13 yıl önce

sn.atalar kardeşimize,katkılarından dolayı teşekkürlerimi ileitrim.ama bununla yetinmeyip daha fazlasını gösdereceğinden hiç şüphem yoktur.sn başkanımız sezgin beye de saygılarımı sunarım..

Avatar
Salih KANBUT 13 yıl önce

şalpazarın da ollan biten tüm haberleri toplayıp bizlerin önüna getip, bizleri bilgilendiren bu kardeşimize pleket yakışır.