Öne Çıkanlar Sütpınar Kuran Kursu Havva Uçar futbol Enes Kahraman Erhan Yavuz

Şalpazarıspor şaha kalktı
Trabzon 2. Amatör Küme'de mücadele eden Şalpazarıspor dün Beşikdüzü'nde Hayratspor'u konuk etti.

karşılaşma Hakkari'de şehit olan askerlerimiz için yapılan saygı duruşunun ardından başladı. Karşılaşmaya hızlı başlayan şalpazarıspor 3.dakikada Mehmet'İn golü ile öne geçti. 6.dakikada ise kalesinde gördüğü golle biraz morali bozulan Kırmızı-Beyazlılar çabuk toparlandı ve 19.dakikada Mustafa ile skoru 2-1'e getiren golü kaydetti. Bu golden sonra morali bozulan rakibi karşısında Şalpazarıspor 22.dakikada bir gol daha buldu ve ilk yarıyı 3-1 önde tamamladı.

Müsabakanın ikinci yarısına da iyi başlayan Kırmızı-Beyazlı ekibimiz 71.dakikada İsa'nın golü ile skoru 4-1 yaptı. Bu golden sonra şalpazarıspor rehavet havasına girince kalesinde golü gördü 4-2. Fakat oyundan düşmeyen ve çabuk toparlanan Şalpazarıspor 76.dakikada Fatih'in attığı golle sahadan 5-2 galip ayrılarak. 3 hafta maçında 2.galibiyetini elde etti. Şalpazarıspor grupta tek beraberliğini ise geçtiğimiz hafta Karadağ karşısında almıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.