Öne Çıkanlar Şalpazarı Ağasar Sisdağı Kadırga derneği

Şalpazarıspor maçı yarıda kaldı.
Trabzon 1. Amatör B. Grubunda mücadele eden Şalpazarıspor liğin 13. Haftasında bugün Beşikdüzü Stadında Yeşilköy sporla karşı karşıya geldi.

Saat 13:00 da  başlayan karşılaşma öncesi Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız ve Kulüp Başkanı Cevat Özdemir, dostluk adına, Hakemlere, Yeşilköyspor ve Şalpazarı spor futbolcuları ile takım taraftarlarına karanfil dağıttılar.

Karşılaşmanın 44.dakikasında Şalpazarı atağı golle ilk yarı 1-0 şalpazarı sporun üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarı etkili başlayanYeşilköyspor ancak son vuruşlarda başarılı olamadı. 62.Dakikada gelişen Şalpazarıspor atağında Mehmet durumu 2-0 yaptı. Bu golden sonra oyun biraz daha sert geçmeye başladı. 64.dakikada Yeşilköyspor’dan Şeref, rakibine yaptığı sert hareketten dolayı kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Karşılaşmanın 69.dakikasında Şaban Uçar durumu 3-0 yaptı. Golden sonra oyun iyice gerildi. 71.dakikada bu kez Uğur rakibine sert harekette bulundu. Hakemin sarı kartına müdahale etmek isteyen Uğur’un eli, hakemin yüzene çarpması sonucu hakem maçı can güvenliği yok gerekçesiyle tatil ettiğini belirterek soyunma odasına gitti. Her iki takım oyuncuları hakemi uzun süre sahada beklediler. Ancak, bütün beklentilere rağmen hakem sahaya çıkmadı.

Bu sırada bazı Yeşilköysporlu oyuncular bize küfür edildi gerekçesiyle Şalpazarı'lı bazı oyuncularla tartıştılar. Yöneticilerin araya girmesiyle olaylar tatlıya bağlandı. Maçla ilgili karar daha sonra İl hakem komitesi tarafından verilecek. Maçı izleyen taraflı tarafsız herkesi hakemin kararının ağır olduğu görüşünde birleştiler. Bu tür kararların Stadlarda olaylara sebebiyet verebileceği üzerinde durdular ve hakemlerin daha dikkatli olmaları gerektiğini belirttiler.


HAKEMLER:Hasan Hacısalihoğlu ** Kerem Yükünç*** Burak Cansız ***

ŞALPAZARI GENÇLİKSPOR: Rahman*** Osman*** Serdar*** Burak*** Hami **

Murat** Mehmet *** Yetkin ** M.Faruk ** Şabun Uçar *** Şaban Yılmaz***

BEŞİKDÜZÜ YEŞİLKÖYSPOR:Furkan* Ömercan* Bekir** Şeref * Uğur** Orhan * (Dk.

65 Bahadır?) Fatih** Güvenç ** G.Metin** Berkay** Hasan **

GOLLER: Dk.44 Şaban Yılmaz, Dk.62 Mehmet, Dk.69 Şaban Uçar (Şalpazarı G. Spor)

Kırmızı kart: Dk.64 Şeref, Dk.69 Uğur(B.Yeşilköyspor)









Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hizir aydin 8 yıl önce

Şalpazari takimi neden yarim kaldi