Öne Çıkanlar Şalpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Necmi Kandil Ali Kandemir Avcılar dernegi abzon İli Şalpazarı İlçesi Sinlice Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği

Şalpazarıspor esmeye devam ediyor..



Trabzon 2.Amatör Küme Play-Off grubunda geçen hafta Akoluk’u yenen Şalpazarıspor bugün Y.Selim'de V.Kirazlıkspor ile karşı karşıya geldi. İlk yarısı 1-0 biten karşılaşmada 2. yarıda'da bir gol kaydeden Kırmızı-Beyazlılar karşılaşmadan 2-0’lık galibiyetle ayrılarak puanını 6 yaptı ve zirvedeki yerini aldı.

 
Rahat kazandılar.
Karşılaşmaya etkili ve istekli başlayan Şalpazarıspor 31.dakikada Oğuzhan’ın kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla tamamlandı. Müsabakanın ikinci yarısının 79.dakikasında Ayhan ile bir gol daha bulan Şalpazarıspor sahadan 3 puanla ayrıldı.
 
HAKEMLER: Adbullah Yılmaz ***, Kerem Yükünç ***, Kadir Kantekin ***
V.KEBİR KİRAZLIK: Şenol **, Tolgahan **, Soner **, Tarkan *(Dk.55 Serhat *), Mehmet **, Bayram **, Murat *, Oğuzhan *, Orhan **, Emircan **, Ekrem * (Dk.71 Şemsettin *)

ŞALPAZARISPOR: Selçuk ***, Fatih ***, Talip ***, Muhammet ***, Ali ** (Dk.84 Mustafa *), Ayhan **, Mustafa ***, Adem ***, Mehmet **, Uğur ** (Dk.66 Hakkı *), İsa **

GOLLER: Dk.31 Oğuzhan (Kendi Kalesine), Dk.79 Ayhan (Şalpazarı)

KIRMIZI KART: Dk.81 Murat (V.Kebir Kirazlık)



PUAN DURUMU
TAKIMLAR               O G B M A Y P
ŞALPAZARISPOR 2 2 0 0 5 1 6
YEŞİLKÖY 2 2 0 0 5 1 6
İL ÖZEL İDARE 2 2 0 0 5 1 6
YALISPOR 2 0 0 2 0 3 0
V.KEBİR KİRAZLIK 2 0 0 2 0 4 0
AKOLUK 2 0 0 2 2 7 0










Haber: Mehmet Karagöz


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.