Öne Çıkanlar vefat Hilmi Türkmen mahalle Ali Tulumen Ali Küçük

Şalpazarıspor destek gecesinde buluşalım

Trabzon 1. Amatör küme'de mücadele eden Şalpazarıspor 2021-2022 sezonunu çalışmalarına başladı. Yapılan yönetim kurulu toplantısında 29 Eylül 2021 tarihinde, ''Şalpazarıspor Sezon Açılışı ve Destek Gecesi'' düzenlenmesine karar verildi.

Kulüp başkanı Cevat Özdemir yaptığı açıklamada; Bugünden itibaren çalışmalarımız başlamıştır, Şalpazarıspor Yönetim Kurulu olarak yaptığımız toplantı sonrası gece için çalışmalara başladık ve biletlerimiz hazırladık.

Şalpazarıspor hepimizin, şimdi gençlere sahip çıkma zamanı. Öncelikle tüm Şalpazarlıları ve Şalpazarısporu sevenleri açılış ve destek gecemize bekliyoruz. Katılamayanları da maddi imkanlarını kullanmaya davet ediyoruz" dedi. 

Şalpazarıspor Sezon Açılışı ve Destek Gecesi 29 Eylül 2021 Çarşamba günü saat 19.oo'da Şalpazarı Halı Saha Tesisleri'nde düzenlenecek.


 

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.